Saturday, December 9, 2023
HemBoxingBoxningsarrangören och "Rocky"-medspelaren berömmer "Small Acts of Kindness" som visas av ishockeyframsändning...

Boxningsarrangören och “Rocky”-medspelaren berömmer “Small Acts of Kindness” som visas av ishockeyframsändning till en cancerpatients dotter

Bland massor av Frank Warren, Oscar de la hoyaoch Eddie Hearn, det finns kvar en promotor som är vördad för sättet han navigerar genom sporten. I en mördande ordning har den här promotorn alltid hållit fast vid att driva på för rättvisa slagsmål. Och detta humana sätt att manövrera genom landskapet har satt honom där ute som en promotor med ett gyllene hjärta. Det var kanske därför när en video av en idrottsmans godhjärtade gentemot ett fan dök upp, han var den första att berömma den.

Vi pratar om promotorn, Lou DiBella. Han är populärt känd för att främja fighters som Tydligen Prograis, Tevin Farmeroch George Kambosos Jr. Lou är en förespråkare för den bästa representationen av fighters så att de får de bästa affärerna. Med sådana etiska avsikter på plats var det han sa till den här ishockeyforwarden förstås inte atypiskt för honom.

Promoter Lou DiBella ser igenom Charlie Coyle

En video har blivit viral där Boston Bruins headliner, Charlie Coyle, gjorde något väldigt hjärtevärmande. I sin senaste match vände han en puck till en av åskådarna i solidaritet med hennes mamma, en cancerpatient. Fansen stod vid isbanan och tog på sig en lila tröja av laget. Hon höll ett plakat där det stod: “Jag kämpade för min mamma.” Spelet firade 25 år av en välgörenhetsorganisation, Hockey bekämpar cancer. Och den lila tröjan var en återspegling av det.

Fläkten verkade överväldigad av känslor när hon tog emot pucken. Imponerad av denna vänliga gest skrev Lou: “Kraften i små snälla handlingar … det kan bara ta några sekunder att positivt påverka ett liv.” Med sitt erkännande av vänlighet har promotorn också skapat rubriker för en fighter som han nyligen har skrivit på.

Joe Goodall skriver på med Lou

DiBella underhållning har tecknat den australiensiska tungviktssensationen “Big Bad” Joe Goodall. Han kommer med ett proffsrekord på 10-1-1 och svindlande nio knockouts. Goodalls resa till de professionella leden började med en fantastisk amatörkarriär. Det inkluderade cirka 90 slagsmål. Och segrar i nästan 70 av dem. När han pratade om det nya partnerskapet sa Lou: “Joe Goodall är en stor, fysiskt imponerande, atletisk tungviktare. Jag var extremt imponerad av hans eftertryckliga vinst över Stephan Shaw. Det var dock ingen olycka; Joe besegrade Efe Ajagba i amatörerna.”

Joes övergång till professionell boxning följde en familjetradition av atletisk. Hans far är en före detta spelare i Australian Football League (AFL). I ljuset av ett så stort steg i hans karriär sa Joe: “Det finns några enorma slagsmål där ute för mig och jag ser fram emot att visa inte bara Australien, utan världen, vem jag är och vad jag är kapabel till. Att ha någon som Lou DiBella tror på mig och min framtid är ovärderligt.” Han tillade vidare att partnerskapet driver boxningen bortom USA och Storbritannien.

“Allt jag behöver göra är att fortsätta vinna och den drömmen kommer att gå i uppfyllelse”, sa han. Lou Dibella kommer att förankra fightern mot sin dröm. Promotorn har ett bevisat rekord i att göra det för flera legendariska fighters. Gillarna inkluderar Jermain Taylor, Bernard Hopkinsoch Paulie Malignaggi. Det är hans förmåga att samla de bästa matcherna till de bästa priserna som har lovande fighters som Goodall att strömma till honom.

Vad är dina tankar om Lou DiBellas affärssätt? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär