Wednesday, December 6, 2023
HemNBA"Both Y'all Ugly": NBA-veteran öppnar upp om avsnittet av att vara mål...

“Both Y’all Ugly”: NBA-veteran öppnar upp om avsnittet av att vara mål i Paul Pierces online-trash talk

Genom åren har flera NBA-idrottare haft lukrativa karriärer på tv. Medan det finns några som har varit fanfavoriter från dag ett, har andra råkat ut för mindre vägspärrar på vägen. En av de mest uppfriskande egenskaperna som anses lämplig för TV är om individen är rolig eller inte. Detta är anledningen till att legender som Shaquille O’Neal och Charles Barkley har förblivit relevanta efter decennier.

Det finns dock ytterligare en individ som anses vara rolig men som fick ett ganska chockerande slut på sin första snålhet på TV. Boston Celtics-legenden Paul Pierce brukade arbeta för ESPN, men en ökända Instagram Live-session fick hans karriär till ett abrupt slut. Nyligen påminde en annan ex-NBA-stjärna om Pierces snålhet på TV, och blev kallad ful av Celtics-legenden.

Paul Pierces “fula” kommentar

Sanningen, som han tillgiven kallades, var faktiskt ett smeknamn som gavs honom av Shaq. Pierce hade en unik spelstil och hade fotarbete och kroppslighet som inte var känd för många. Baserat på sina färdigheter spelade han i NBA från 1998 till 2017 och tillbringade större delen av den tiden med Celtics. Efter sin pensionering bestämde sig Pierce för att följa några andra veteraners fotspår och började en karriär på TV. Snart nog började han få uppskattning från fansen för sina ofiltrerade och trubbiga tagningar.

Jeff Teague var nyligen på Club 520 Podcast där han pratade om Pierce. Han sa att Pierce var en av de roligaste personerna på sport-tv och att han borde göra comeback. Teague sa att han har så många minnen av att 46-åringen var en rolig person och att han hade alla ingredienser för att passa perfekt på TV. När han minns ett av fallen med Pierce, sa han att när Teague och hans bror spelade mot varandra, kom Celtics-legendaren in för att kolla. Teague sa, “han var som båda två…fula“.

En gång hade Pierce en framskridande karriär på TV, men en Instagram-live tog allt ifrån honom.

Pierces ökända Instagram live

I april 2021 startade NBA-veteranen en livesession på Instagram. Det som verkade vara en vanlig pokersession med några av hans vänner förvandlades snart till något annat. Pierce sågs med lättklädda dansare i bakgrunden medan han drack och rökte. Den stora frågan i allt detta var okunnigheten om Covid-protokoll under den tiden.

Trots Celtics Legacy överväger Kevin Garnett att flytta till Arch-Nemesis City

Strax efter att sessionen blivit viral meddelade ESPN att de hade skilts från Celtics-legenden. Pierce har tagit upp frågan flera gånger efter det och har sagt att han inte ångrar att han gjorde det.

RELATED ARTICLES

Mest populär