Friday, February 3, 2023
HemTennisBoston Celtics fan Nick Kyrgios skrotar NBA-legendens Anthony Davis Bias när han...

Boston Celtics fan Nick Kyrgios skrotar NBA-legendens Anthony Davis Bias när han samlas bakom Jayson Tatum

Nick Kyrgios, den australiensiske tennisspelaren har återigen delat sarkastiska kommentarer om en annan atlet. Han var snabb med att dela sitt missnöje när en före detta amerikansk basketveteran komplimenterade Anthony Davis. Australiensaren delade sin kärlek till sin favoritbasketspelare, Jayson Tatum.

Kyrgios är inte främmande för att väcka kontroverser. Fans väntar på att se hur detta nya drama utvecklas. NBA MVP-rankingen för denna vecka har genomgått några betydande förändringar. Jayson Tatum, en favoritforward från Boston Celtics, har tagit över topplatsen den här veckan. Jayson Tau gjorde 30 poäng i tre av Celtics senaste matcher. Han har varit en viktig bidragsgivare till deras framgång.

Nick Kyrgios slänger en sarkastisk kommentar till en amerikansk basketspelare

Magic Johnson, en före detta basketstor från USA, gjorde de djärva krav att Anthony Davis för närvarande är MVP på Twitter. Nick Kyrgios var dock snabb med att kasta skugga över sina påståenden. Han följde tweeten för att uppge sin favoritbasketspelare. Den kontroversiella australiensiska tennisspelaren twittrade“Mössa 🧢.”

Johnson hade berömt Davis och hans förmågor i en tweet. Han uppgav att Anthony Davis är den nuvarande NBA MVP-fronten. Efter australiensarnas slang till titeln frågade ett fan Kyrgios vem hans favoritfrontspelare var.

Keps 🧢

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) 5 december 2022

Kyrgios var snabb med tweet“Tatum?” Jayson Tatum har utvecklat sina färdigheter ytterligare efter att ha spelat för sitt första NBA-lag, Boston Celtics sedan förra året. Den 24-årige forwarden har i genomsnitt 30 poäng, 8 returer, 4 assist, 2 block och 1 steal. Tatums framgång som individ bidrar också till framgången för hans team. I den senaste matchen mot Toronto Raptors, som Celtics vann med 116-110 på bortaplan, gjorde han 31 poäng. Han gav Boston ett rekord på 20-5, det bästa i ligan.

DYK DYPARE

Kevin Durant från Brooklyn Nets är den enda spelaren i ligan med fler poäng totalt än Tatum. Tatum är extatisk över att vara bland de bästa MVP-kandidaterna. Att vara med i samtalet var både en ära och en surrealistisk upplevelse för honom. Han fortsatte med att säga att det hade varit hans barndomsdröm att få folk att erkänna och erkänna hans förmågor. Det är inget han ignorerar eller vänjer sig vid. Han uttryckte sin tacksamhet för att ha nämnts tillsammans med killar som Giannis och andra dynamiska basketspelare.

Kyrgios hade en gång visat sina basketkunskaper på planen

Vid Sydney Kings’ Starlight Celebrity Game 2022 för några månader sedan visade Kyrgios sin basketkunskap. Han backade inte från sina motståndare när han startade för ett lag ledd av 2 GB radiovärd Ben Fordham. 26-åringen är ett stort basketfan och har erkänt att han spelar sporten när han kan.

Han har haft en återupplivad kampanj 2022 på tennisbanan. På Qudos Bank Arena, han led hans basketlag till en befallande seger med 37-13, och visar den passionen i all sin glans. Med en crossover och ett falskt kast som tidigt fångade kommentatorernas uppmärksamhet hade Kyrgios satt fart på matchen. Aussie rustar nu för en framgångsrik tennissäsong 2023.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär