Saturday, December 9, 2023
HemNFLBorde Tyreek Hill, Justin Jefferson & Co. vara oroliga med CeeDee Lambs...

Borde Tyreek Hill, Justin Jefferson & Co. vara oroliga med CeeDee Lambs extraordinära körning för Dallas Cowboys?

Dallas Cowboys var försäsongens hjärtekrossare, och gissa vad? De har struttat sin fotbollsfinesse ända in i grundserien! Spola framåt till vecka 10, och dessa Cowboys står högt på 6-3 och serverade just en 49-17 smackdown till New York Giants. Det var inte bara en vinst; det var en dominans extravaganza som lämnade allas käkar på golvet. Touchdowns? Åh, de hopade sig som Black Friday-erbjudanden.

I halvtid hade laget redan gjort fyra touchdowns, vilket satte ett tempo som gjorde motståndarna yr. Och håll ut, de gjorde inte bara mål på planen; de skrev om rekordböckerna. Liga- och franchiserekord föll som konfetti vid en mästerskapsparad. Andra halvan? Åh, de lättade inte. Tre touchdowns till, med stjärnmottagaren CeeDee Lamb som genomförde spel som fick oss alla att ifrågasätta om gravitationen ens gällde honom. Cowboys spelar inte bara fotboll; de sätter upp en show, och vi är alla bara lyckliga åskådare!

Cowboys hemliga vapen: CeeDee Lamb, NFL:s bästa mottagare

CeeDee Lamb, Dallas Cowboys pass-rush-kraftverk, tog precis ett steg direkt ur NFLs historieböcker. Han skapade vågor genom att vara den första breda mottagaren någonsin att fånga tvåsiffriga fångster och rocka minst 150 mottagaryards i tre matcher i rad. Åh, och nämnde vi att han kastade in två touchdowns för gott skull? Den ena med benen, den andra ett sött mottagande.

Cowboys slog inte bara jättarna; de överträffade dem som en gepard som jagade sin lunch. Vinst med hela 468 yards, den största marginalen i franchisehistorien. Målar ett mästerverk med totalt 640 yards, vilket markerar deras näst högsta i lagets historia. Cowboys skriver om sin spelbok, och CeeDee Lamb leder ansvaret. Lamm är inget one-hit-wonder; han kämpar för titeln på nästa stora grej inom breda receivers, vilket ger sådana som Tyreek Hill och Justin Jefferson en chans att få pengarna. Pro Football Focus tog till och med “X” för att släppa Lambs statistik som om den är het, med texten “CeeDee Lamb i hans tre senaste matcher” – och det är inget annat än legendariskt.

När Cowboys rider högt och sitter vackert på 2:a plats i NFC East har Lamb blivit X-factor. Slutspel? Du slår vad om att din lyckliga tröja tittar på den platsen, och med Lamb i mixen, vem kommer att tvivla på dem?

Gridiron maestro: CeeDee Lambs framgångssymfoni

CeeDee Lamb skapar inte bara vågor; han skapar en tsunami av fantastiskhet i NFL. Efter en kolossal 49-17 besegrad mot Giants, tappade Lamb mikrofonen med: “Jag är den bästa mottagaren i det här spelet, ingen tvekan om det. Om du ifrågasätter, ja, spänn på dig för vi ses nästa vecka.” Tre raka matcher med 10+ fångster och 150+ mottagaryards? Ja, han satte just ett NFL-rekord under Super Bowl-eran. Historia, träffa CeeDee Lamb, den 24-årige maestroen i rutnätet.

Lamb har varit på en bana av ren storhet. 2022 klockade han in med 107 fångster, 1 359 yards och nio touchdowns, vilket gjorde att han blev Cowboys go-to-kille. Snabbspola fram till 2023, och Lamb smuttar inte bara på framgången; han trycker ner det. Cowboys sitter bra på 6-3, och det är ingen slump att Lamb är motorn som driver den här fotbollsmästaren. Så, NFL, notera. CeeDee Lamb skapar inte bara rubriker; han skriver lekboken för vad det innebär att vara den bästa hunden på planen. Och om du tvivlar på det, ja, vi ses nästa vecka, för Lamb har precis börjat.

RELATED ARTICLES

Mest populär