Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuildingBodybuilding-legenden Mike O'Hearn skäl till varför du inte borde springa från vissa...

Bodybuilding-legenden Mike O’Hearn skäl till varför du inte borde springa från vissa övningar på gymmet

Fitnessvärlden bevittnar ofta kända bodybuildingsstjärnor som gör extrema träningspass nästan hela tiden. Men dessa saker förebådar ofta andra som har sina egna lika imponerande egenskaper. Mike O’Hearn ger dock sin träningspartner ett rampljus efter att ha insett hans verkliga förmåga under träningen.

Mike O’Hearn bevittnas ofta för att ha varit ganska vänlig med sina träningspartners. Den här gången presenterade han sin 40-åriga gympartner, Aleksey Mokshyn. Eftersom båda kroppsbyggarna var upptagna med träning, märkte Mike O’Hearn plötsligt att hans partner är fantastisk på att göra bak-nacken pull-ups. På frågan gav hans träningspartner ett fantastiskt svar på hur man hanterar något man inte gillar att göra.

Mike O’Hearn och hans träningspartner

I en av hans senaste videor sågs Mike O’Hearn träna med sin gympartner, Aleksey Mokshyn. De fyra gångerna som Mr. Universum slogs förvånad när han uppfattade Mokshyn göra sina bak-nacken pull-ups trots att han är i 40-årsåldern. Mike O’Hearn var uppenbarligen imponerad, när han sa: “Om du drar ihop dina lats och du skjuter den i en annan position, jag bryr mig inte, men att vara i 40 fortfarande att kunna göra en pull-up bakom nacken på en bra höjd och en stor vikt, det är en sällsynthet som de inte ser.”

Men när O’Hearn påpekade det började hans partner bekänna hur han vanligtvis inte gillar vissa övningar. Men han gör fortfarande dem alla istället för att fly från dem, och det är hemligheten bakom hans förträfflighet. Han sa: “Jag märkte att det jag hatar mest att göra mest hela tiden är mest effektivt, så istället för att undvika dessa grundläggande rörelser ser jag till att jag gör dem hela tiden.”

Mike O’Hearn hade också varnat fitnessgemenskapen för att människor med svaga sinnen och bristande beslutsamhet att ta risker för vissa övningar kan sluta skada sig själva.

O’Hearn: En risktagare

Mike O’Hearn hade nyligen pratat om hur han är en risktagare, men han blir inte skadad. Kroppsbyggaren sa att att ha ett svagt sinne och en inte så passande form kan skada en fitnessentusiast istället för att förbättra sin fysik, och därför bör de alltid vara uppmärksamma. Han sa, “Vi är inte alla lika, och så att du går in för att göra en knäböj, risk kontra belöning, i förhållande till att jag går i knäböj natt och dag, det är ingen risk för mig. Knäböj är lätta, lätta och korrekt utformade, där du kanske inte får samma resultat och du kan skada dig själv.”

LÄS MER: “You’re an Inspirational Superhuman”: 54-årig legend med 4 Mr. Universe-titlar spränger internet med sina rökande 30-dagars blitzresultat

Alla fitnessentusiaster måste ha ett tankesätt där de kan ta sig an tuffa övningar. Och Mike O’Hearn främjade detsamma genom att visa hur hans träningspartner gör det exceptionellt bra.

Inlägget Bodybuilding Legend Mike O’Hearn Reasons Why You Shouldn’t Run Away From Certain Exercises in the Gym dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär