Friday, February 3, 2023
HemBodybuildingBodybuilding Beast Big Ramy avslöjade Phil Heaths drastiska förvandling från 2011 till...

Bodybuilding Beast Big Ramy avslöjade Phil Heaths drastiska förvandling från 2011 till 2016: “Jag såg någon som inte bara tecknad men…”

Regerande Mr. Olympia-mästare, Big Ramy behöver ingen introduktion. Efter att ha vunnit den eftertraktade Mr. Olympia-titeln två gånger i rad, kommer den egyptiska kroppsbyggarstjärnan försöka vinna en tredje titel, bara om mindre än en vecka. Mamdouh “Big Ramy” Elssbiay hittade dock tid att dyka upp för en livesession på Instagram med sjufaldige Mr. Olympia, Phil Heath. Under sessionen frågade Elssbiay Phil om hans drastiska förvandling från 2011 till 2016.

Till skillnad från en traditionell intervju var livesessionen mellan Phil Heath och den nuvarande mästaren mer som en konversation. Efter att ha hört Ramys fråga förklarade bodybuildinglegenden hur och varför han drastiskt förändrade sin kroppsbyggnad.

Den regerande herr Olympia ställer en hårt slående fråga

Under deras samtal delade Elssbiay sin avsikt att ställa en fråga till Phil. Men innan han ställde frågan till honom, avslöjade den nuvarande mästaren vad han tyckte om Phils fysik 2011. “Jag tror att du har det bästa paketet någonsin, någonsin för kroppsbyggare är 2011”, sa den regerande mästaren. Han sa att ens en konstnär inte kunde måla en bättre fysik än Phil Heath 2011.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Mr. Olympia LLC (@mrolympiallc)

Mamdouh sa dock också att han märkte en drastisk förändring i Phils kroppsbyggnad 2016. “Jag såg någon som inte bara tecknad utan som enorm. Vad gjorde du för det?” frågade den tvåfaldiga mästaren. Phil hade ett insiktsfullt svar för Ramy. Phil sa att han fokuserade på att bli strimlad när han förberedde sig för 2011 Mr. Olympia. “Jag visste att jag inte kunde slå Jay Cutler i ett storleksspel,” sa Phil.

Men han fokuserade också på att runda ut deltoiderna och banta midjan. Phil sa att han gjorde det för att se större ut än han var på scenen. När Phils plan fungerade tog han en stund att reflektera över sig själv. Kroppsbyggarveteranen var tvungen att behålla samma fysik för att vinna titlar i framtiden. Han frågade sig själv hur många SANDOW-troféer han ville ha. “Jag vill vinna tio,” sa Phil till sig själv.

LÄS MER: “Känd som ett freak och inte nödvändigtvis estetiskt”: Kroppsbyggarlegenden Jay Cutler är hypad om Big Ramy och Nick Walkers sammandrabbning på Mr. Olympia 2022

“Det var då jag blev galen på gymmet”, sa den sjufaldige vinnaren av Mr. Olympia. Den tidigare mästaren sa att han arbetade hårt för att hålla proportioner och kondition från 2011. Han bestämde sig dock för att lägga på sig mer muskler. När 2016 rullade på, tävlade Phil på sin tyngsta vikt. Enligt bodybuildinglegenden vägde det 248 lbs.

När Phil Heath och Big Ramy tävlade på scenen:

Efter att ha förlorat sin titel till Shawn Rhoden 2018, återvände Phil till Mr. Olympia-scenen 2020. Den sjufaldige vinnaren hade tagit ledigt ett år. Phil hade arbetat hårt för att förbättra sin brist under 2018. Den tidigare mästaren mötte dock hård konkurrens från Hadi Choopan, Brandon Curry och Big Ramy.

Phil Heath VS Big Ramy #olympia2017 pic.twitter.com/eoIPX3Ozdi

— GENERATION IRON (@GenerationIron) 16 september 2017

Noterbart är att Phil säkrade en 3:e plats, medan den försvarande mästaren Brandon Curry förlorade sin titel till Elssbiay. Phil har inte återvänt till Olympia-scenen sedan 2020.

Med tanke på att Mr. Olympia 2022 är runt hörnet, vem tror du kommer att vinna bodybuildingtävlingen?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär