Saturday, January 28, 2023
HemBasketball“Bockad!! Big 33”: LeBron James, Magic Johnson och NBA World skickar...

“Bockad!! Big 33”: LeBron James, Magic Johnson och NBA World skickar önskningar till Larry Bird vid ett speciellt tillfälle

För att fira Larry Birds 66-årsdag kom många NBA-stjärnor fram för att önska denna legend lycka. Förutom LeBron James, Kevin Garnett och andra, har fans några av de största namnen inom sport som önskar Boston Celtics-legenden. Sociala medier svämmade över av fansens lyckönskningar, som anser att Larry Bird är en av de mest kända personligheterna under de senaste fyra decennierna. Det var hans fans som älskade honom varje säsong som han spelade matchen.

Han blev ihågkommen av basketvärlden denna dag för sin otroliga karriär i ligan. En vacker meddelande delades på Twitter av Los Angeles Lakers talisman LeBron James, som sa, “Happy Bday Larry Legend!!!!!! GETAT!! STORA 33”.

Grattis på födelsedagen Larry Legend!!!!!! ♾️ GET!! STORA 33 🍀

— LeBron James (@KingJames) 7 december 2022

ENORMT födelsedagsshoutout till den enda, Larry Bird 🎂

Larry Legend har haft ett enormt inflytande på @KevinGarnett5KG & @paulpierce34 ☘️ pic.twitter.com/iRaZJfZPbs

— SHOWTIME Basketball (@shobasketball) 8 december 2022

Dessutom önskade andra NBA-stjärnor honom en grattis på födelsedagen, inklusive tidigare Celtics-stjärnor Paul Pierce och Kevin Garnett. Som fansen kan se i videon lyfte de också fram hans prestationer och hur han har inspirerat dem.

Till och med hans rivaler önskade Larry Bird det bästa på hans speciella dag

Förutom familj och vänner delade en av de största rivalerna från sin NBA-karriär, Magic Johnson, ett meddelande till den trefaldige NBA-mästaren. Under 90-talet hade Boston Celtics och Lakers en rivalitet som är väl ihågkommen.

Grattis på födelsedagen till min fiende som blev stora vän Larry Bird!! Larry var dominerande sedan den dagen han klev in på banan i Indiana State och bar det med Boston Celtics! pic.twitter.com/IATlZj8q1s

— Earvin Magic Johnson (@MagicJohnson) 8 december 2022

Som ett resultat av alla dessa år av rivalitet på banan bevittnade fansen en av de mest minnesvärda spelen i NBA:s historia.

“Grattis på födelsedagen till min fiende som blev stora vän Larry Bird!! Larry var dominerande sedan den dagen han klev in på banan i Indiana State och bar det med Boston Celtics!” sade Johnson i sin tweet. Han delade också med sig av flera bilder som väckte gamla minnen från den tiden.

Fågel och hans inverkan på spelet

Bird inspirerade många unga generationer att komma in i denna sport genom sina många prestationer, inklusive att vara en 12-faldig All-Star, en trefaldig MVP och en trefaldig NBA-mästare. Redan 1993, hans legendariska nr. 33-tröjan pensionerades av Celtics, laget med vilket han skrev sporthistoria.

Som ett resultat valdes han senare in i Naismith Basketball Hall of Fame 1998.

Vilket är din favorit Larry Bird-ögonblick? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär