Sunday, December 3, 2023
HemBoxingBob Arum tillkännager Ryan Garcia vs Teófimo Lopez för februari 2024; ...

Bob Arum tillkännager Ryan Garcia vs Teófimo Lopez för februari 2024; Deklarerar det enda villkoret som ‘KingRy’ behöver fyllas i innan

Himlen var barmhärtig. Precis som han gjorde med Gervonta Davis-kampen i år, kan Ryan Garcia inleda 2024 med en stor match. Vi har fortfarande en månad kvar innan året är slut. Men fansen kan redan nu se fram emot några aptitretande stormatcher vid horisonten. Tillsammans med Tyson Fury-Oleksandr Usyk och Anthony Joshua-Deontay Wilder-uppställningarna ansluter sig nu Ryan Garcia och Teófimo Lopez till de trevande laguppställningarna.

Enligt den senaste uppdateringen verkar Top Rank-bossen Bob Arum optimistisk över en Garcia-Lopez-match. Den hyllade promotorn har dock ett villkor som kalifornianen måste uppfylla. Efter “Tank”-förlusten återvänder Garcia till ringen mot Oscar Duarte Jurado. Så om han vill möta WBO- och Ring-mästaren i lätt weltervikt nästa år, då måste han besegra den hårt slående mexikanen den 2 december i Texas. Det borde inte vara för tuff jakt, säger Arum enligt uppgift, att få ihop två av de största stjärnorna i 140-pundsdivisionen.

RELATED ARTICLES

Mest populär