Wednesday, December 6, 2023
HemMMA"BMF My A**" - Jorge Masvidal slår ut mot "Quitter" Michael Chandler...

“BMF My A**” – Jorge Masvidal slår ut mot “Quitter” Michael Chandler efter att ha blivit utropad för UFC Clash

Street Jesus är tillbaka på det. Baddest Motherf***** i spelet Jorge masvidal vet hur man sätter tillbaka fighters på sin plats, oavsett om det är i eller utanför Octagon. I ett muntligt bråk nyligen slet ‘Gamebred’ ‘Iron’ Michael i bitar. Det enda misstaget Chandler gjorde var att kalla ut honom. Kanske är det allt som krävs för att Masvidal ska sätta dig på din plats.

Tidigare mästare i lättviktsdivisionen i Bellator Michael Chandler håller på att återhämta sig från ett grymt nederlag mot Dustin Poirier. Även om han inte slösade bort tid på att ropa jorge masvidaloch utmanar honom om BMF-titeln.

Chandler gav allt inom Octagon mot ‘El Diamante’, men han kom till korta till slut. Med ‘Diamanten’ knyter nacken för att ta segern i den 3:e och sista omgången. Nu är den amerikanske MMA-fightern på jakt efter sin nästa motståndare.

Jorge Masvidal stänger av en BMF-titelkamp

“Gambred” har inte klivit in i oktagonen sedan hans nederlag mot den tidigare interimsmästaren i weltervikt Colby Covington på UFC 272 i mars. Dessutom är Masvidals nästa motståndare inte bestämt ännu, med rykten som kopplar honom till en kamp mot Gilbert Burns.

I en intervju nyligen med MMA Fighting ringde han Michael Chandler en “Quitter”. Han mindes Chandlers Bellator-match mot Kommer Brooksdär han till synes slutade mellan kampen.

Han sa, “BMF my a**. Det är den första regeln för att vara en BMF – du kan inte vara en slutare. Du kanske förlorar, men du kan inte ge upp dig själv. Du kan inte sluta. Det där samtalet för BMF-bältet? Nej, det händer inte. C’mon Chandler: Jag vet att du inte har en bra uppfattning om världen, men det händer inte.”

Kanske en kamp mot Chandler vore vettigt, men masvidal har blicken riktad mot welterviktsbältet. Därför är han inte intresserad av att försvara sitt BMF-bälte ännu. Dessutom har han också startat sin satsning på iKon FC MMA marknadsföring.

Med det sagt, ‘Gambred’ letar efter sin återkomst i oktagonen på samma kort som Leon Edwards Mot Kamaru Usman. Det återstår att se vem han kommer att möta.

RELATED ARTICLES

Mest populär