Wednesday, February 28, 2024
HemCoco GauffBlown Away av Coco Gauff's Sizzling Attire, Australian Open-direktören gör ett spännande...

Blown Away av Coco Gauff’s Sizzling Attire, Australian Open-direktören gör ett spännande erkännande

Coco Gauff tjänar mer än ess på banan – hennes orädda modeval omdefinierar tennisstilen, vilket gör varje match till en bana där elegans möter atleticism. Detsamma gäller hennes löpning i Australian Open! Samtidigt som hon tog sig till sin första Australian Open-semifinal var det hennes skor, kläder och hennes spel som också ur mängden.

Under en diskussion nyligen om utmärkelser efter turneringen vid Australian Open, tog turneringsledaren en central plats genom att inte bara erkänna den 19-åriga sensationens anmärkningsvärda prestationer på banan utan också uttrycka äkta vördnad för hennes exceptionella modekänsla.

Australian Open-regissören lämnade vördnad med Coco Gauff

Nyligen dök Australian Open-regissören, Craig Tiley, upp på AO-showen och diskuterade turneringens “Oscars”. Som vem som levererade bäst prestation, vilken spelare som hade den bästa comebacken, och till och med ägnade sig åt de andra komponenterna i turneringen som var annorlunda i år. Samtidigt frågade programledaren om den bästa klänningen.

Och det första som kom till Tileys sinne efter att ha lyssnat på detta var ingen mindre än den 19-årige amerikanske tennisspelaren. Vidare dök han djupt in i hur CO-skapandet som tennisspelaren i tredje rangen bär bara är fantastiskt samtidigt som han lyfter fram hennes nya balanskollektion.

Han sa, “Tja, jag älskar Coco, jag älskar bluesen som hon hade och jag älskade. Jag tycker att New Balance gjorde ett strålande jobb på och det finns mycket samarbete med Coco. Jag vet det eftersom du uppenbarligen balanserar en av våra partners. Och jag tycker att hon gör ett bra jobb i hans skor och jag tror att det finns en stor efterfrågan på skor, du vet, hon, det är verkligen slående, det är du vet, det finns många tankar som gått in i det.”

Har Coco Gauff någonsin velat gå in på mode snarare än tennis?

Redan 2022, i en intervju med skådespelaren Joshua Bassett, berättade hon om sitt modeintresse. Tillsammans med det avslöjade hon också hur hon skulle ha avslutat modebranschen om hon aldrig varit en del av tennisarenan.

Hon sa: “Definitivt vill komma in på mode och försöka komma in i mer streetstyle-kläder.” Inte nog med det, hon lyfte också fram hur hon skulle ha gått för mer streetstyle-kläder, som sina egna. På det sätt som hon har höjt sitt modespel i nivå, vore det inte fel att säga att hon är ganska intresserad av mode, förutom hennes intresse för tennis.

Men vad är dina tankar om Gauffs modeval? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Inlägget Blown Away by Coco Gauff’s Sizzling Attire, Australian Open Director Makes a Stirring Admission dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär