Friday, February 3, 2023
HemBodybuilding"Blood Gushing Of Of My P**": 80-årig Bodybuilding Legend avslöjar skrämmande urethanskada...

“Blood Gushing Of Of My P**”: 80-årig Bodybuilding Legend avslöjar skrämmande urethanskada precis innan hans tävling Back In The Days

80-åriga bodybuilding-ikonen Frank Zane är ett perfekt exempel på en estetiskt tilltalande kropp. Zane var på sitt bästa lopp mellan 1977 och 1979 när han vann Mr.Olympia tre gånger i rad. Han kunde dock ha tagit sin fjärde vinst om han inte hade upplevt en fruktansvärd urinrörsskada 1980. Den pensionerade kroppsbyggaren mindes händelsen i en intervju nyligen.

Den trefaldiga Mr.Olympia omdefinierade begreppet symmetri och proportioner inom bodybuilding. Till skillnad från andra kroppsbyggare följde Zane en out-of-the-box-strategi för att bygga en konkurrenskraftig kropp. Det innebar lättviktsträning tillsammans med ett uppmätt intag av kosttillskott och aminosyror. Hans välinformerade kroppsbyggande strategier fick folk att kalla honom vid smeknamnet, Kemisten.

Frank Zane mindes den fruktansvärda händelsen 1980

Populär för sin unika stil av bodybuilding, Zane följde ett lätt träningsschema. Zanes kropp skapade en enorm hype i bodybuildingvärlden. Han var dock tvungen att vända sig till tungviktsträning för att vinna Mr.Olympia tre gånger i rad. Hans fjärde skott mot titeln föll med en duns när Zane blev offer för en olycka. Nyligen, i en intervju med Lisa Alastuey, professor vid hälsovetenskapsavdelningen vid University of Houston, mindes Frank den fruktansvärda händelsen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Frank Zane (@therealfrankzane)

Den förödande incidenten som hände 1980 i hans hus i Palm Springs före Franks fjärde Mr.Olympia. Han förklarade,

“En dag hoppade jag i poolen. Jag slog läppen av poolen i urinröret, krossade mitt urinrör och hans blod forsade ut ur min penis. Jag åkte till sjukhuset och det slutade med att jag tävlade ändå, du vet. Men jag var inte på mitt allra bästa. Jag var väldigt muskulös. Jag tappade cirka 15 pund muskler och jag vann inte.”

DYK DYPARE

Med allvarliga skador markerade det slutet på hans Mr.Olympia-seger. I den tävlingen placerades han på tredje plats vid sidan av Arnold Schwarzenggers kontroversiella vinst.

Frank hjälpte Arnold Schwarzenegger med matte

Arnold Schwarzenegger och Frank Zane kan vara kända för sin rivalitet under Mr.Olympia-titeln, men i verkligheten är de väldigt goda vänner. Från att dela med sig av karriärråd till att hjälpa till med akademiker, de har sett allt tillsammans. I en intervju med Escape Fitness avslöjade Frank att Arnold gick på Santa Monica City College och kämpade med matematik. Han kunde inte lösa algebraiska frågor. Frank hjälpte honom med problemen. Han sa i intervjun, “Jag hjälpte honom med det.”

Frank avslöjade att även om han inte gillade att lösa matte så gjorde han det ändå. Under sin bodybuildingkarriär tränade de dessutom tillsammans och delade även med sig av tricks och tips. Vad tycker du om karaktären på relationen som The Chemist och the Austrian Oak delar? Låt oss veta i kommentarerna!

Se den här historien | “Jag är nära min pappa, men…”: Arnold Schwarzeneggers dotter delar ett mycket unikt förhållande med båda sina föräldrar

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär