Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Bli bättre": Dak Prescott djupt sårad efter Dallas Cowboys tvåpoängsförlust mot Miami...

“Bli bättre”: Dak Prescott djupt sårad efter Dallas Cowboys tvåpoängsförlust mot Miami Dolphins

Dallas Cowboys, ledda av quarterbacken Dak Prescott, inledde matchen mot Miami Dolphins med en imponerande och lovande offensiv drive. Detta momentum stoppades dock plötsligt av en fumlig handoff på enyardlinjen. Detta nekade Cowboys en chans att sätta poäng på tavlan.

Amerikas favoritvideo idag

Detta var en mycket förbättrad prestation jämfört med deras tidigare match mot Buffalo Bills. Cowboys fann sig släpande under resten av matchen. Matchen avslutades med en 22-20-förlust för Cowboys, förseglad av ett spelvinnande field goal från Dolphins när tiden gick ut. Prescott pratade om förlusten i detalj.

Dak Prescott ser ut att förbättras som ett lag

Dak Prescott visade upp sin quarterback-förmåga, fullbordade 20 av 32 pass på 253 yards och levererade två touchdowns för Cowboys. Trots att Dallas redan säkrat en slutspelsplats, hamnade Dallas en halvlek bakom Philadelphia i NFC East. Prescotts precision kom till förgrunden när han kopplade ihop sig med Brandin Cooks för en 8-yard touchdown-passning. Därmed valde Cowboys framåt 20-19.

Så efter att ha gjort så mycket frustrerade det Prescott lite, men han försökte se på en ljusare sida. Han sa: “Vi spelade ett jäkla lag här på vägen, och vi måste bygga vidare på det. Vi måste använda det goda och se till att vi blir bättre av saker som inte höll standarden.” Så han ser redan fram emot den sista matchen innan Cowboys tar sig till slutspelet.

Dessutom, i sina ytterligare uttalanden, verkar det som att den som ringer vill vinna sitt kommande spel. Även om det kräver lite extra hårt arbete är Cowboys redo för det.

Prescott är positiv till att ta sig till slutspelet

När de står inför den kommande utmaningen mot Detroit Lions, befinner sig Cowboys i en kritisk position efter en förlustserie på två matcher. Detta nederlag ger tyngd till berättelsen, vilket tyder på att Cowboys kämpar mot starka motståndare på vägen. Dessutom väcker detta frågor om deras förmåga att göra ett djupt slutspel. När de förbereder sig för att konfrontera Lions, är Dallas under ökad granskning.

Men Prescott har visat optimism om sitt lag. Han sa: “Det suger. Det gör ont, speciellt på det sätt som vi förlorade den här. Men självförtroendet är stort och vi förstår att vi kan. Självklart har vi inte gjort det men vi kommer att göra det.” Dessutom fortsatte han, “Och det ser ut som att vi kommer att gå på vägen (i slutspelet). Vi har en till den här ordinarie säsongen att slå in, vinna och ta över den.”

Så quarterbacken har svarat å sitt lags vägnar och försäkrat fansen att deras favoritlag ännu inte har gett upp. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär