Saturday, December 2, 2023
HemNews"Blev inte förolämpad" av Laila Alis kommentarer, Ronda Rousey hävdade att hon...

“Blev inte förolämpad” av Laila Alis kommentarer, Ronda Rousey hävdade att hon kunde slå legenden Muhammad Alis dotter i boxning en gång: “Många människor är verkligen förolämpade av …”

Vi vet alla att Ronda Rousey var den bästa kvinnliga fightern i världen under sin premiärperiod. Hennes lopp i UFC var en av de mest ikoniska loppen av en mästare, och försvarade sin titel sex gånger innan hon till slut blev besegrad av Holly Holm.

Rousey var dock inte bara ansiktet utåt för UFC inne i ringen utan även utanför sporten. Hon var en av de om inte de mest säljbara atleterna tillsammans med Conor McGregor och banade väg för kvinnliga fighters som nu dominerar befordran. Dessutom ville Rousey precis som McGregor också prova på boxning. I en intervju med TMZ redan 2015 hävdade hon att hon kunde slå Muhammad Alis dotter och före detta världsmästarinnan Laila Ali i en boxningsmatch.

DYK DYPARE

Hon sa att även om hon skulle behöva träna inför matchen var det inte en kolossal uppgift för henne att vara en olympisk idrottare. “Ärligt talat tror jag att jag skulle kunna slå henne i boxning också, för att vara ärlig, men du vet. Jag är en olympisk idrottare och jag skulle vilja ha tid att fokusera på det helt och hållet, men om jag kan gå från judo till MMA varför kunde jag inte gå från MMA till boxning? Du vet och jag tror att det är väldigt viktigt att ha den typen av tro på dig själv för att vara den typ av nivå som jag försöker vara”, sa hon

Ronda Rousey beskriver likheter med Laila Ali

Dessutom tillade hon att många människor blev kränkta av hennes egoistiska tänkesätt men hävdade att detta bara var tänkesätt och inte var menat att kränka någon. “Jag tror att många människor verkligen blir kränkta av det tankesätt som krävs för att bli bäst i världen. Bara för att jag tror att jag kan vara bäst i världen på vad som helst. Det är inte att förolämpa någon och förolämpa någon. Jag blev inte förolämpad av Laila Ali. Hon tror att hon skulle kunna slå mig, ja för att hon är en världsmästare i boxare, det är så hon måste tänka”, tillade hon

En mästares tankesätt är en som avfärdar tvivel även om det finns lite tro. Rousey satte perfekt ord på detta när hon berättade hur en mästare är fast. Dessutom hävdade hon till och med att Ali var en mästare i boxare och hade all rätt att tänka på samma sätt som hon.

Tror du att Rousey kunde ha besegrat Ali i en boxningsmatch? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär