Tuesday, February 27, 2024
HemBasketballBlandad påse med 33 minuters ledning och Angel Reese smutsar ner, Kim...

Blandad påse med 33 minuters ledning och Angel Reese smutsar ner, Kim Mulkey reagerar på LSU:s första hemmaförlust

LSU Tigers dukade under för sin tredje nederlag för säsongen när de oövervinnerliga Gamecocks ödmjukade dem i deras bakgård. I en fysisk strid kunde de försvarande mästarna inte hålla på nerverna under matchens slutminuter för att drabbas av en förlust med 76-70. Trots att han ledde resultattavlan i tre fjärdedelar, hade Kim Mulkeys Lady Tigers ryggen mot väggen i fjärde kvartalet genom en livlig offensiv insats från gästerna.

Som ett resultat tog nederlaget hårt på Mulkey, eftersom hon inte kunde dölja sin besvikelse efter matchen. På presskonferensen efter matchen uttryckte Mulkey sina oroande åsikter om spelet. Hon sa: “Jag är inte intresserad av moraliska segrar, har aldrig varit det. Vi hade chanser att vinna den här matchen, men det gjorde vi inte. Jag är oerhört stolt över LSU. Atmosfären och vad vi har skapat här på 3 år nu. Det blir inte bättre än vad du har upplevt ikväll. Jag är säker på att jag kommer att kasta och vända hela natten. Vet inte om jag kommer sova mycket. Vi kommer att lära oss av det, precis som vi gjorde när vi åkte till South Carolina förra året.”

Kim Mulkey om det här spelet och hur hon känner sig när hon kommer ur det: #LSU pic.twitter.com/EJ6iawnaKF

— Cory Diaz (@ByCoryDiaz) 26 januari 2024

Inlägget Mixed Bag of 33 Minute-Lead och Angel Reese som smutsar ner, Kim Mulkey reagerar på LSU:s första hemmaförlust dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär