Wednesday, February 28, 2024
HemMLBBlake Snell kräver massiv lönedag? Avvisat kontrakt på 150 miljoner dollar...

Blake Snell kräver massiv lönedag? Avvisat kontrakt på 150 miljoner dollar uppstår mitt i förlängd fri byrå

Blake Snell är utan tvekan den bästa pitchern som finns kvar i free agency just nu. Efter en speciell säsong 2023 fick han sitt andra Cy Young Award, det här i National League. Men nu, när han och superagenten Scott Boras förhandlar om gratis agentur, blir saker och ting komplicerade när Snell gör sina krav kända.

Amerikas favoritvideo idag

Det finns få kvalitetskannor kvar på marknaden och Snell står högst upp. Dessutom är handelsmarknaden dyr, med team som undviker att handla för de bästa hurlers. Trots allt detta kan Snell ställa orimliga krav på en marknad där team verkar ovilliga att spendera stora pengar.

Blake Snell vill ha mer än 150 miljoner dollar

Blake Snell var starkt kopplad till New York Yankees till en början. Detta var föga överraskande med tanke på bombplanens avgörande behov av pitchingdjup. Men i en nyligen publicerad rapport fick Yankees tydligen ett bud på 150 miljoner dollar för vänsterässet avvisat. MLB-insidern Mike Rodriguez lämnade till och med detaljer och sa att Snell ville ha en affär mer än det enorma erbjudandet på 150 miljoner dollar.

Hans X-inlägg löd: “Källa som är bekant med situationen sa just till mig att Yankees erbjudande var $30 miljoner per år, 5 års erbjudande $150 miljoner totalt. Men Snell avvisade eftersom han vill ha mer pengar eller ett år till”. Denna 5-åriga affär på 150 miljoner dollar skulle ha haft en AAV på 30 miljoner dollar. Men Snell ville antingen ha mer pengar eller ett längre kontrakt. Yankees vägrade att möta detta krav, troligen med tanke på hans historia av inkonsekvens.

Nu finns 2023 års NL Cy Young-vinnarpris ute men det verkar som att inte många lag vill betala det. Detta är inte så förvånande med tanke på att klubbarna på marknaden kanske inte har den typ av pengar Snell önskar. Vidare finns det frågor om hans agent Scott Boras kan ha väntat för länge.

Har Snells marknad torkat ut?

Los Angeles Dodgers, San Francisco Giants och Los Angeles Angels verkade vara favoriter för Blake Snell tidigt under lågsäsongen. Men när Yoshinobu Yamamoto snubbade Yankees för att gå med i Dodgers, ville pinstripes ha vänster ess. Nu när bombplanen har tecknat Marcus Stroman och änglarna som verkar sträva efter budgetalternativ, saktar Snells marknad av.

En affär med Giants är fortfarande en stor möjlighet och änglarna kan vända. Men det vänstra aset kanske står inför en torkande marknad mycket snart. Var tror du att Blake Snell kommer att skriva på och tycker du att han förtjänar mer än 150 miljoner dollar? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär