Wednesday, February 28, 2024
HemMLBBlake Snell Buzz växer mitt i en splittrad fri byrå, Yankees-länkar växer...

Blake Snell Buzz växer mitt i en splittrad fri byrå, Yankees-länkar växer med andra lag som är intresserade

Blake Snell är ett namn som dominerar MLB-världen just nu. Med hans tjänster i hög efterfrågan verkar det vara mycket oväsen kring det vänstra ess. Snell avslutade säsongen 2023 på topp och vann NL Cy Young-priset, men nu får han uppmärksamhet av olika anledningar mitt i en hektisk gratisbyrå.

Amerikas favoritvideo idag

Snell är en av de bästa pitchers som finns att teckna, efter en av hans bästa MLB-säsonger. Men trots intresse från flera lag har en affär ännu inte träffats. Dessutom, eftersom ryktena om hans affär fortsätter att surra, gör debatten det också.

Blake Snell är verkligen delad åsikt denna lågsäsong

Det är säkert att säga att det har varit få pitching-fria agenter som har orsakat så polariserande debatter som Blake Snell har. 2023 års NL Cy Young-vinnare har toppinsiders som diskuterar hans potential som ett ess och hans nackdelar. Dessutom har det frontkontor som ifrågasätter sig själva. Trots hans 2023 NL Cy Young-vinst är hållbarhet, ålder och gånghastighet tre allvarliga problem som får team att tveka inför en affär. Faktum är att New York Posts Joel Sherman till och med sa att han kunde vara antingen Carlos Rodon eller Randy Johnson, vilket signalerade de delade åsikterna om hans framtida spel.

Sherman skrev, “Du kan övertyga mig om att Blake Snell är Carlos Rodon II, Al Leiter eller Randy Johnson Lite.” Detta verkar vara en växande debatt bland andra insiders, GM:s och även fans. Dessutom, med ett massivt flerårigt avtal i balans, har en debatt om Snells framtida inverkan fått draghjälp.

Förutom sina 2 Cy Young-vinnande säsonger har Blake Snell varit inkonsekvent med sin pitching. Han har haft 2 säsonger med en ERA över 4,2, vilket inte är bra. Dessutom är hans gånghastighet ett problem. Även om kannor behåller sina toppar långt in i 30-årsåldern, är Snells ålder fortfarande ett problem vid 31 år. Trots detta leder New York Yankees flera lag som är intresserade av vänsterässet.

Snell har varit kopplad till Yankees nyligen

Blake Snell fick starkt intresse från Los Angeles Angels och San Francisco Giants tidigt under lågsäsongen. Men nu tycks New York Yankees ha tagit över utlottningarna och har kopplats till southpaw-pitchern. Även om konkreta samtal kanske inte har ägt rum ännu, finns det mycket surr kring talangen på essnivå.

Jag tror att Snell kommer att skriva på ett massivt långsiktigt avtal, möjligen i intervallet $150 miljoner till $200 miljoner. Tror du att diskursen kring Snell kommer att påverka hans kontrakt eller potentiella friares?

RELATED ARTICLES

Mest populär