Monday, December 4, 2023
HemNFLBitter analys av Joe Montana krossar Deshaun Watson-hypen

Bitter analys av Joe Montana krossar Deshaun Watson-hypen

Vecka 13 kommer att markera Deshaun Watsons återkomst till NFL. Schemat planerade hans återkomst underhållande; Watsons ordinarie säsongsdebut med Browns skulle vara mot hans tidigare lag, Texans. När matchen närmar sig med stormsteg lade en NFL-legend ut sina teorier om den återvändande quarterbacken efter en lång uppsägning. Hans tankar verkar vara kritiska mot Browns quarterback.

I en intervju med Fox Sports Digital talade fotbollslegenden Joe Montana om en legion av ämnen. Han öppnade upp om Tom Bradys dominans och talade också om den återvändande Deshaun Watson. Hans djärva hållning över QB1 kan krossa förhoppningarna hos fansen i Cleveland, Ohio.

Joe Montana nämnde, “killar är vana vid att bli skadade och missa ett antal matcher, och det kommer att ta ett tag, även i praktiken, att vänja sig vid saker. Men han kommer att hoppa i sadeln ganska snabbt. Uppenbarligen med ett annat lag, så det kommer att kräva lite anpassning samtidigt.”

DYK DYPARE

“Men hur bra kommer han att prestera? Jag lägger mina pengar på att han skulle vara medelmåttig, kanske lite bättre (än genomsnittet) än vad han normalt spelar för bara för att, oavsett vad du verkligen gör i praktiken och hur fysiskt du håller dig i form eller gör de saker du behöver att göra, det finns inget som grejer med realtidsspel. Och det kommer att ta honom lite. Jag tror inte att det kommer att ta honom för lång tid att komma tillbaka i svingen, men det kommer att ta ett spel eller två, tillade han.

Joe Montana talar om Deshaun Watsons förväntningar efter långa uppsägningar, Tom Bradys dominans och att hjälpa seniorer https://t.co/Dr844Y4uaF

— Fox News (@FoxNews) 2 december 2022

Med tanke på att säsongen har nått vecka 13 kan Montanas uttalande vara mycket oroande för Browns.

Deshaun Watson fokuserar på fotboll och att slänga andra saker

Deshaun Watson mullrar i rubrikerna efter beskedet att han skulle vara startskottet för vecka 13. Dessutom hade quarterbacken sin första intervju på fyra månader. Watson skulle göra sin NFL-comeback med Browns. Men han är upptagen av fotboll och inget mer.

Deshaun Watson uttalar sig för första gången sedan hans NFL-avstängning för kränkning av personligt uppförande – höll sina svar fokuserade på fotboll även efter att ha fått frågor om problem utanför planen pic.twitter.com/636IizXuSP

— Ed Gallek (@edgallekfox8) 1 december 2022

På torsdagen dök Deshaun Watson upp för en intervju, och han gjorde en sak klar. Han nämnde att alla hade en legion av frågor. Men med Watsons juridiska och kliniska team kunde han bara svara på fotbollsrelaterade problem vid den tiden.

Det återstår ännu att se hur Watson presterar i sin ordinarie säsongsdebut.

RELATED ARTICLES

Mest populär