Wednesday, December 6, 2023
HemNFLBills-stjärnan Stefon Diggs har en NSFW-reaktion för sina hårda begär att festa...

Bills-stjärnan Stefon Diggs har en NSFW-reaktion för sina hårda begär att festa på Miami Dolphins

Buffalo Bills är ett av de Super Bowl-tävlande lagen den här säsongen. Dolphins är nästa på lineupen, vilket utgör en utmaning för deras framsteg när de försöker säkra förstaplatsen i AFC East. Samtidigt har den hungriga Bills Mafia inga avsikter att vika tillbaka och har börjat bygga upp med Stefon Diggs som tydliggör sina avsikter.

Efter att ha dödat Patriots med 24-10 på Thursday Night Football, behöll Bills sin starka position. Både offensiven och försvaret spelade i koordination för att spela ut den Belichick-ledda sidan på Gillette Stadium.

Med denna vinst har Bills förbättrat sitt säsongsrekord till 9-3, vilket katalyserar deras chanser till en slutspelsbiljett. Samtidigt, precis som fansen, väntar spelarna ivrigt på en anmärkningsvärd sammandrabbning mot det Tua Tagovailoa-ledda laget den 18 december.

Dessutom kommer det att bli en storsäljande matchup, och det verkar som om Bills breda mottagare Stefon Diggs är sugen på en direkt jämförelse med Tyreek Hill på andra sidan.

Stefon Diggs: “Jag vill ha f..king Dolphins”

KOM AN!!!!! LETS GOOOO!!!! #MiamiDolphins #FinsUp pic.twitter.com/jLxxA7lHrO

— Big E (@ian693) 2 december 2022

Den animerade Maryland-produkten sågs vid sidan av under Patriots-spelet ordspråk, “Jag vill ha de jävla delfinerna.” Det här ögonblicket filmades av TV-bolagen och det tog ingen tid att sprida sig som en löpeld.

Diggs kommer nu att ha en möjlighet att tjäna pengar på sin framtid i NFL. Redan kampanjen har varit fenomenal för wideouten, och om han lyckas få det bättre av Dolphins kommer ungdomarnas varumärkesvärde att öka med en overklig marginal.

På samma sätt har Bills ingen avsikt att släppa honom när som helst snart. Josh Allen krediterade ofta mottagaren för hans framgångar på planen. Hans lön är dock något under pari jämfört med andra idrottare i ligan.

DYK DYPARE

Teamets General Manager Brandon Beane nämnde att Diggs förtjänar en höjning, och förlängningen kommer att erbjudas inom en snar framtid. “Vi har Stefon i två år,” sa Beane i en av intervjuerna. “Vid rätt tillfälle, [we’ll] arbeta med sina representanter och se om det finns något att göra som är vettigt för honom. Det måste vara rättvist, det måste vara vettigt för honom, vara vettigt för oss, tillade han.

Hur reagerade fansen på Stefon Diggs och hans animerade gest?

Hittills har wideouten visat sig vara en livskraftig tillgång för franchisen. Under sin match mot Patriots kopplade Diggs till sju fångster för 92 yards och en touchdown. Hur som helst, nätanvändare hade blandade reaktioner på matchningen.

Han fick dem tidigare i år.

— Steven (#1 Tua Entusiast) (@MiamiWaddle) 2 december 2022

Han blev rädd

— Luã Fontoura (@lua_fontoura) 2 december 2022

Vi vill ha er alla också. Ingen undantagen

— Sage 🦍💯 (@dolphinsnationn) 2 december 2022

Vi lever i deras huvuden!!! I love it baby Fins Up 👍🏻🐬

— Anthony (@Robert011368) 2 december 2022

Diggs….. pic.twitter.com/3W0pLs9HRj

— Finz fan i Saints land. (@Allendolfan) 2 december 2022

Endast ett fåtal matcher kvar av säsongen för båda sidor för att säkra sin plats i slutspelet. Josh Allen och Tua Tagovailova är lika begåvade och har förmågan att höja den ultimata Lombardi-trofén. Samtidigt är det bara en tidsfråga. Vem tror du kommer att vinna?

RELATED ARTICLES

Mest populär