Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingBill Haney tar en 2-ordsgrävning hos Gervonta Davis efter senares senaste kommentar

Bill Haney tar en 2-ordsgrävning hos Gervonta Davis efter senares senaste kommentar

I boxningsvärlden rinner rivaliteter ofta bortom ringen. Gervonta Davis och Devin Haneys fejd är inget undantag. Nyligen ledde ett fans vädjan om en showdown till Daviss bisarra tweet. Hans ord? Oväntat och kontroversiellt. Men det är svaret från Devins hörna som rör om grytan ytterligare.

Bill Haney, Devins far, kliver in i striden. Hans reaktion? Ett enkelt men ändå kraftfullt meddelande med två ord. Vad sa han? Varför väckte det huvudet?

Bill kommer alltid tillbaka mot Gervonta Davis

Gervonta Davis eskalerade nyligen spänningen med en tweet som gjorde många fans och följare häpna. När han tilltalade ett fans uppmaning om en match med Devin Haney, svarade Davis, “B*tch f**k Haney…där är min crackpipa.” Detta provocerande uttalande väckte omedelbart en uppsjö av reaktioner i boxningsvärlden, vilket framhävde Davis benägenhet för kontroverser.

Bitch fan Haney…där mitt crackpipa är

— Gervonta Davis (@Gervontaa) 29 januari 2024

Bill Haney, pappan och tränaren till Devin Haney, tog tillfället i akt och svarade snabbt. Han lade upp en redigerad bild på Gervonta Davis på sin Instagram-berättelse. Till den här bilden fanns ett kortfattat men genomträngande meddelande med två ord: “Hälsokontroll?” Denna subtila stöt från Haney Sr. var mer än bara ett svar; det var ett strategiskt drag i den psykologiska krigföringen som ofta åtföljer boxningsrivaliteter med hög insats.

Övergången från en direkt, om än okonventionell, utmaning av Davis till ett nyanserat svar från Bill Haney understryker boxningsrivalitetens komplexa dynamik. För inte så länge sedan ropade Bill både Davis och Shakur.

Bill Haneys djärva anklagelser utökar rivaliteten

Bill Haney intensifierade nyligen rivaliteten, inte bara mellan kämparna utan även bland deras tränare. I ett gripande inlägg på sociala medier riktade han sig mot tränarna till Gervonta Davis, Abdul Wahid och “Sugar” Stevenson, med en djärv anklagelse. “Calvin Ford och Wally Moses är livrädda för att slåss mot Dev och de vill inte slåss mot varandra heller. Vilka dummies tror att de lurar?” Haney utmanade.

Calvin Ford och Wally Moses är livrädda för att slåss mot Dev och de vill inte slåss mot varandra heller. Vilka dummies tror att de lurar?

— Bill Haney (@BillHaney77) 27 januari 2024

Detta drag flyttade berättelsen, vilket tyder på att fiendskapen sträcker sig bortom boxarna till deras tränarteam. Medan Haney och Stevenson tidigare uttryckt intresse för en matchup, uppstod komplikationer över ekonomiska meningsskiljaktigheter. Efter Haneys senaste uppmaning till “Tank” efter hans seger över Prograis, har dynamiken bland fighters och tränare blivit mer spännande, vilket antyder djupare lager av rivalitet och strategi.

Hur kommer dessa verbala sparringar att översättas inuti ringen? Kommer detta ökade drama att leda till den efterlängtade uppgörelsen, eller kommer den att förbli begränsad till sociala medier?

Inlägget Bill Haney tar en 2-ordsgrävning hos Gervonta Davis efter Latter’s Recent Remark dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär