Sunday, December 10, 2023
HemNFL"Bill Belichick Wants Out": Bucs Hall of Famer gör chockerande påståenden som...

“Bill Belichick Wants Out”: Bucs Hall of Famer gör chockerande påståenden som Patriot Way “S**T” utan att Tom Brady blir avslöjad

Bill Belichick, tränaren för New England Patriots, är under hård eld för hur hans lag har presterat den här säsongen. Den 71-årige veterantränaren har med rätta utnämnts till en av de bästa i NFL. Men efter Bradys utträde ur laget ser det inte ut som att Belichick kommer att vinna ytterligare en Super Bowl-ring när som helst snart.

New England Patriots toppade när Tom Brady fortfarande var en del av laget. Belichick hjälpte Brady att vinna sex Super Bowl-mästerskap, men efter den här säsongen undrar fansen om det har varit tvärtom. Belichick har inte haft de bästa rekorden under sin tid utan Brady, och som sådan har tvivel om hans tränarförmåga varit mycket omtalade de senaste tre dagarna.

Jason Whitlock och Warren Sapp pratar om Bill Belichick and the Patriots

I det senaste avsnittet av Jason Whitlock-showen delade Warren Sapp sin ärliga åsikt om Bill Belichicks trovärdighet, som ifrågasätts nu för tiden. Han pratade om hur Patriots har en fruktansvärd säsong i år och om Belichick vill lägga av när som helst snart eller inte.

Sapp sa brutalt: “Bill vill ut. Jag såg honom förra veckan i Tyskland. Jag säger att han vill ge honom en stor oktoberfest och stanna där. Han vill inte ens gå tillbaka längre.” Dessutom hänvisade han till Patriots ledningsgrupp när han namngav Bill O’Brien, Romeo Canel och Josh McDaniels. Det är uppenbart att NFL-gemenskapen inte är så nöjd med hur Belichick har tränat på sistone och därför ifrågasätter om det är dags för den legendariska tränaren att lämna eller inte.

Hur har Belichick’s Patriots presterat den här säsongen?

New England Patriots har haft en fruktansvärd säsong i år. För närvarande ligger deras rekord på chockerande 2-8, en av deras lägsta nivåer genom tiderna. Det är på grund av denna dramatiska situation som fansen är tvungna att tvivla på om Belichicks ära inte har varit annat än en konsekvens av Bradys talang.

De har förlorat alla tre tidigare matcher och har bara fem matcher kvar. I matchen mot New Orleans Saints bevittnade de en av sina värsta förluster någonsin när ställningen stannade till svindlande 34-0. Alla dessa tecken tyder på att det kanske är dags för veterancoachen att hänga på sin cape och njuta av de finare sakerna i livet istället för att jaga ytterligare en Super Bowl-ring utan Brady, vilket är en förlorad sak.

“Det är en organisatorisk förlust”: Trots Bill Belichick vid rodret, flyttar Tom Brady skulden på patrioter för pinsam situation

Kommer Bill Belichick att tvingas lägga av efter en så dålig säsong? Eller kommer han att komma tillbaka nästa säsong för att bevisa sig själv?
Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär