Tuesday, February 27, 2024
HemOlympicsBig Ten Wrestling: Upptäck de kända brottarnas prestationer från vecka 13 som...

Big Ten Wrestling: Upptäck de kända brottarnas prestationer från vecka 13 som stal showen

NCAA Division 1 Wrestling avslutade nyligen sin 13:e vecka med spektakulära grappling-uppgörelser. Trots varje konferens som producerar fantastiska brottare, upptar Big Ten Wrestling-lag sex av de tio bästa platserna i NCAA-rankingen. Dessutom innehas de första och andra leden av Penn State och Iowa.

Big10 har producerat några av de mest formidabla resultaten den här veckan och har också gett fansen roliga stunder bortom ranking. En nyligen laddad upp på sociala medier framhävde all den fantastiska action som utspelade sig under denna konferens i vecka 13. Faktum är att fans också såg fortsättningen på ett häpnadsväckande NCAA-rekord.

De bästa kanonerna i Big Ten Wrestling

Ett inlägg på sociala medier på X visade upp de bästa pjäserna som gjorts av flera Big10-jättar. Toppplatsen var den första rankade 174-punds Carter Starocci från Penn State Nittany Lions. 3x NCAA-mästaren utökade sin obesegrade matchvinnande rad till 60 genom att vinna sin senaste match mot en brottare i Maryland.

Wrestling szn är i full gång, och @ShaneSparksBTN har sina senaste Shoutouts från hela ligan.

Vem mer har imponerat på dig den senaste veckan? pic.twitter.com/ryMoHTI0zV

— Big Ten Wrestling (@B1GWrestling) 30 januari 2024

Noterbart är att detta är det högsta antalet matcher en obesegrad brottare har vunnit i NCAA. Det tidigare rekordet tillhör Spencer Lee, vars rad slutade på 57 vinster. Viktklassen 174 pounds såg mer action av Iowas Patrick Kennedy, som besegrade Illinois tredje rankade Edmund Ruth.

Den tredje platsen enligt inlägget delades av två Ohio State grapplers. Bryce Hepner och Ryder Rogotzke från Ohio State nådde tillsammans tredjeplatsen för att ha hjälpt Buckeyes att säkra en tät 20-19-vinst mot Michigan. Intressant nog var Hepner och Rogotzke inte de enda Buckeyes som stack ut den här veckan. Faktum är att en brottare i Ohio State överträffade varje NCAA-brottare med sin fantastiska prestation i vecka 13.

Ohio State grappler överglänser varje konferens

Michigan Wolverines har för närvarande en klumpig mittenposition i NCAA-rankingen. Dess senaste dual mot Ohio State gav laget ett perfekt tillfälle att klättra på topplistan. Båda skolorna presenterade mycket goda brottningsfärdigheter och lät inte sina motståndare få en stor ledning i hela dualen.

Men detta ledde till att den sista matchen mellan Ohio State’s Nick Feldman och Michigans fjärderankade Lucas Davison blev den ultimata avgörandet i dualen. Wolverines brottare hade helt klart övertaget, men brottningsstjärnan drabbades av ett enormt upprördhet på grund av en nedtagning i sista minuten.

SE BERÄTTELSE – Jag kan brottas med vem som helst när som helst: Den orankade Purdue Wrestler bevisade sitt skryt

Detta gav inte bara Feldman och hans team en 4-3 vinst, utan det gav honom också titeln NCAA Wrestler of the Week. Vilket av dessa brottningsögonblick var din favorit? Var din andedräkt bunden till resultatet av Feldmans match eller hejade du på hårdslående Starocci?

Inlägget Big Ten Wrestling: Uncover the Notable Wrestlers’ Performances From Week 13 That Stole the Show dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär