Sunday, December 10, 2023
HemTennisBeundran för Serena Williams Trumps personliga ära för Naomi Osaka som avslöjades...

Beundran för Serena Williams Trumps personliga ära för Naomi Osaka som avslöjades i hennes uppgivna reaktion på landmärke segrar

Känslan av underlägsenhet kan vara fruktansvärd, speciellt när någon är på väg att slå igenom till de större stadierna av sin karriär. I biografin om den 4 gånger Grand Slam-mästaren i singel, “Naomi Osaka: Her Journey to Finding Her Power and Her Voice”, avslöjas den inre turbulensen hos den 26-åriga mästaren mitt i hennes häpnadsväckande karriär. Naomi Osaka led av en fruktansvärd känsla av underlägsenhet även efter att ha besegrat Serena Williams för att vinna sin första Grand Slam-titel.

Vid 20 års ålder skapade japanerna historia genom att besegra den tidigare världsettan i damsingel, Serena Williams i US Open, 2018 års finaler. Hon besegrade henne i raka set med en marginal på 6-2,6-4 i ett kontroversiellt möte. Men varför var hon så uppgiven efter vinsten?

Naomi Osaka kände blandade känslor efter att ha vunnit sin första stora titel mot Serena Williams

Naomi Osaka har alltid varit den största beundraren av de 23 Grand Slam-titelinnehavarna. Serena Williams har varit inspirationskällan för henne och att besegra henne på det största scenen var en stor bedrift för den unga flickan. Segern överskuggades dock av en domarkontrovers. Boos och väsningar strömmade ner från läktaren på Arthur Ashe Stadium. 20-åringen hade inte varit med om något liknande tidigare och hon kunde inte ta reda på om det gjordes på henne eller för matchens resultat. Hon mådde dåligt och började gråta.

Här är vad Osaka sa om den hemska känslan, “Jag vet inte vad den här känslan är. Jag vet inte hur jag ska beskriva det och hur jag ska fixa det. Jag antar att jag kommer att behöva leva med det resten av mitt liv.” Under troféceremonin bad hon till och med fansen om ursäkt för matchens utgång. Hon nämnde till och med att hon är ett stort fan av “The Queen of the Court”.

Serena Williams såg fansens högljudda buande, klev in och lade armen om Naomi Osaka för att uppmuntra henne. Hon uppskattade hennes dominerande prestation och bad publiken att fira Osakas seger. Zoomar till nuet, Naomi Osaka förbereder sig nu för att återvända till banan, och hon har satt sitt mål.

Kan Naomi Osaka göra en stark comeback?

Den 4-faldiga Grand Slam-vinnaren har varit ur spel sedan september förra året efter hennes graviditet och efterföljande födelse av hennes första barn. Men nu är hon tillbaka till träningen när hon letar efter en comeback i Brisbane International Tournament. WTA 500-turneringen blir den sista plattformen för henne att testa sig själv inför Australian Open 2024. Kan hon upprepa hjältemodet från AO 2021 2024?

Tja, hon har nyligen uttryckt sin önskan att vinna 8 fler Grand Slam-titlar. Hon vill till och med säkra en guldmedalj vid OS i Paris 2024. Hon är den första asiatiska att hålla topplaceringen i singelrankingen för damer. Naomi Osaka är desperat efter att få tillbaka sin krona. Kan hon göra det? Svaret kommer med tiden.

För att veta mer om berg-och-dalbanan i hennes liv måste man läsa hennes biografi. Men du kan låta oss veta hur exalterad du är över att se den japanska ikonen tillbaka på banan.

RELATED ARTICLES

Mest populär