Saturday, December 9, 2023
HemBodybuilding"Betyder så mycket för min familj": Arnold Schwarzeneggers dotter Katherine ger maken...

“Betyder så mycket för min familj”: Arnold Schwarzeneggers dotter Katherine ger maken Chris Pratt för att ha hjälpt Kennedy-familjens arv

Arnold Schwarzenegger och hans familj har en lång historia av engagemang i Special Olympics. Schwarzeneggers familj är en ivrig anhängare av Special Olympics. De har genererat medel och spridit medvetenhet om att ge lika möjligheter till intellektuellt funktionshindrade idrottare. Däremot har svärsonen till familjen Schwarzenegger blivit en del av arvet.

Katherine Schwarzenegger och Chris Pratt knöt ihop säcken 2019. Chris har varit en aktiv medlem i Special Olympics-kommittén det senaste året. I en ny Instagram-berättelse applåderade Katherine Schwarzenegger sin mans bidrag till den globala saken.

Katherine Schwarzenegger erkänner sin makes bidrag

Chris Pratt främjade “The Special Olympics”-evenemanget tillsammans med ryttarhoppningsatleten Nicholas Leroy. Han publicerade ett foto med Nicholas och vädjade till publiken för att ha bidragit till den globala saken.

Katherine skrev om det på sin berättelse och erkände Nicholas hårda arbete med att organisera evenemanget. Hon var förtjust över Chris Pratts bidrag till att lyfta fram händelsen. “Så stolt över det arbete som special Olympics gör och Chris Pratt för att han hjälpte till att lyfta fram det fantastiska arbetet”, skrev hon.

DYK DYPARE

Katherine bad också sina vänner att bidra och delta i evenemang relaterade till Special Olympics. Hon tillade, “låt oss alla kämpa för en värld där människor med intellektuella funktionsnedsättningar kan prova nya saker.”

Schwarzeneggers familj har djupa rötter med Special Olympics

2021 utsågs skådespelaren Chris Pratt och författaren Katherine Schwarzenegger till Special Olympics Globala ambassadörer. Chris gick samman med kungafamiljen i den globala rörelsen för inkludering av personer med intellektuella funktionsnedsättningar.

Träffa min man, Nicholas Leroy, en Special Olympics-atlet och fantastisk produktionsassistent som jag har haft äran att arbeta med. Detta #GivingTuesdayjag stöttar också @specialolympicsen sak som betyder så mycket för mig och min familj. pic.twitter.com/LWcb3sJOwO

— Chris Pratt (@prattprattpratt) 29 november 2022

Special Olympics har alltid varit en stor del av Katherines liv. Hennes mormor, Eunice Kennedy Shriver var grundaren av Special Olympics. “Jag stöder också Special Olympics, en sak som betyder så mycket för min familj”, skrev hon i sin berättelse.

Paret har förespråkat skapandet av sådana plattformar för människor med särskilda behov. Hittills har både Chris och Katherine fått uppskattning från idrottare och publik. Det verkar som om båda gör ett bra jobb. Det skulle vara avgörande att se hur långt de båda kan ta arvet.

RELATED ARTICLES

Mest populär