Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Betting My House": Jake Paul främjar sin kamp mot Andre August den...

“Betting My House”: Jake Paul främjar sin kamp mot Andre August den 15 december lämnar fansen med vilda känslor

I det ständigt växande universum av Jake Pauls boxningseskapader tog YouTubern som blev pugilist nyligen till Twitter för att tända hypen inför sin kommande sammandrabbning mot Andra augusti den 15 december. Med bara dagar kvar till den mycket efterlängtade matchen, textade Paul en karusell av bilder på honom när han tränade med bildtexten som läser: “15 dagar till augusti i en daze.”

Amerikas favoritvideo idag

När det en gång hördes klockor av åskådare som inte var intresserade av vad de garanterat skulle bli en “tråkig kamp”, är halva fanskaran nu exalterade inför Pauls kommande match mot August. Samtidigt väntar den andra halvan på en annan spännande matchup, den mellan KSI och produktiv gamer och meme kändis, IShowSpeed.

Jake Paul förbereder sig för att ställa upp på de mest utsökta boxningsevenemangen

När tweeten cirkulerade över sociala medier slösade fansen ingen tid på att uttrycka sina åsikter. En användare funderade skeptiskt: “Vem köper dessa PPV?” en känsla som ekade den pågående debatten om legitimiteten för kändisboxningsmatcher, särskilt de som involverar Jake Paul.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Jake Paul (@jakepaul)

Mitt i pratstunden avfärdade ett fan nonchalant Pauls händelse och sa: “Förlåt, jag tittar på KSI vs Speed.” Med intresse för KSI och Speed, kommer fansen att ha mer än ett val den kvällen.

Alla reaktioner var dock inte späckade med skepsis. En ivrig supporter förklarade djärvt: “Satsar mitt hus på JAKE PAUL.” Denna extrema uppvisning av självförtroende illustrerar den polariserande karaktären av Pauls intåg i professionell boxning.

Jake Pauls flickvän, 5-faldig världsmästare i skridskoåkare, ger en personlig touch till onlinebörsen Jutta Leerdamgick med i refrängen och uttryckte sitt stöd med ett hjärtligt, “You go babyyy.”

Även de inom Pauls inre krets, som Coach Larry Wade, bidrog till förväntan och sa: “Inget givet! Allt förtjänat! 15 december!”

I upptakten till sin planerade boxningsmatch den 15 december mot Andre August, befinner sig Jake Paul konfronteras med mer än bara potentiell låg biljettförsäljning. Uppkomsten av en ny utmaning kommer från YouTuber IShowSpeed, som sarkastiskt hotat att sparka KSI, en annan inflytelserik figur i onlinevärlden, den 28 november.

Jake Paul vs Andre August eller KSI vs IShowSpeed

Överraskande nog accepterade KSI utmaningen utan dröjsmål men gjorde en vändning – och insisterade på att sparringmatchen måste äga rum den 15 december, själva dagen för Jake Pauls match med Andre August. Saker och ting löstes snabbt och KSI sa självsäkert, “15 december, kom igenom och låt oss göra det här.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Happy Punch (@happypunch)

Även om KSI:s acceptans inte uttryckligen hänvisade till Jake Paul, lägger timingen till ett spännande lager till den utspelade berättelsen. Trots att de aldrig officiellt möttes i en ringmatch, har Jake Paul och KSI upprätthållit en långvarig offentlig fejd. Spänningen mellan de två influencers har nu eskalerat med utsikten till en parallell händelse på samma fight night.

När uppgörelsen den 15 december närmar sig är den kollektiva spänningen bland fansen påtaglig. Världen kommer återigen att titta och vänta på att bevittna det oförutsägbara och, utan tvekan, det oförglömliga.

RELATED ARTICLES

Mest populär