Wednesday, February 1, 2023
HemOlympicsBethany Hamilton, som förlorade sin hand i hajattack, avslöjade veckor innan den...

Bethany Hamilton, som förlorade sin hand i hajattack, avslöjade veckor innan den skrämmande incidenten att hon bad för ett “syfte”

Bethany Hamilton har definitivt registrerat sitt namn på listan över de mest otroliga comebackerna i sporthistorien. Den konkurrenskraftiga surfaren från Hawaii blev populär efter att ha överlevt en hajattack 2003. Hon förlorade sin vänstra arm i den tragiska händelsen. Men mästaren på surfaren tror att mörka tider kommer i livet för dem som ska upplysa och inspirera världen. Nyligen twittrade Bethany Hamilton en bild på sitt yngre jag med ett intensivt personligt meddelande, som beskriver hur hennes bön till Gud två veckor före hennes olycka förändrade hennes liv för alltid.

Hon öppnade också upp sin resa för att övervinna utmaningarna i uppförsbackarna i sitt liv genom tro och beslutsamhet.

Bethany tycker att hennes olycka gav henne ett syfte

Bethany Hamiltons inlägg beskrev hennes ambitiösa natur och kämpaglöd. Hon avslöjade att hon aldrig ville ha ett mållöst liv. Istället trodde hon att Gud har sänt alla på planeten med ett syfte och en dag skulle hon hitta syftet med sin existens.

Bethany beskrev hur hon bara några dagar före tragedin ville att den Allsmäktiges välsignelser skulle hitta ett syfte med livet. “Två veckor innan jag tappade min arm minns jag att jag bad med min mamma för att mitt liv skulle ha en mening.” hon skrev.

Få kunde föreställa sig amplituden av smärta Bethany gick igenom under sitt lidande. Olyckan kan ha tagit hennes lem men det kunde inte hindra hennes engagemang och temperament.

DYK DYPARE

Bethany Hamilton tror att Gud gör henne till en bättre människa genom alla svårigheter. Hon tillade vidare, “Sedan dess har Gud tagit mig med på en resa för att lära mig att ta mig igenom några av de svåraste utmaningarna och åstadkomma några galet roliga saker!” 32-åringen påpekade också att hennes mamma gjorde det lättare för henne att klara den där mörka fasen av sitt liv.

Hur Bethany Hamilton övervann sina utmaningar!

Hajattacken förändrade Bethanys liv över en natt. Därför fick hon mycket sympati och medlidande från människor. Soul Surfer-författaren har dock aldrig låtit sitt funktionshinder bli orsaken till hennes dåliga prestation. Faktum är att Bethany har fortsatt att tävla som surfare.

2022 var surflegenden ersättaren för Stephanie Gilmore i WSL:s Billabong Pro Pipeline-tävling. Stephanie var tvungen att lämna turneringen efter att ha testat positivt för covid-19, men Bethany kom in som jokertecken.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Bethany Hamilton (@bethanyhamilton)

Eftersom hajattacken tog hennes lem precis under axeln, kunde Hamilton inte använda viktbärande anordningar. Så hon lärde sig att surfa med bara en arm. Trots alla odds återvände hon till tävlingssurfing bara månader efter den förödande tragedin.

Efter det har hon bevisat sitt värde i olika tävlingar över hela världen. Den 32-årige mästaren surfaren har bevisat att ingenting kan hindra dig från att uppnå dina mål om du är passionerad och trogen ditt syfte.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär