Wednesday, February 21, 2024
HemOlympics"Besviken" Draymond Green öppnar äntligen upp om att bli avstängd från Paris...

“Besviken” Draymond Green öppnar äntligen upp om att bli avstängd från Paris OS-lag

På den internationella scenen har få lag dominerat internationell basket precis som Team USA. De rankas regelbundet som ett av de bästa lagen i världen på grund av deras stora talangpool. Faktum är att de har vunnit fyra olympiska guldmedaljer i rad. Men deras prestationer under de senaste turneringarna har varit oroande, särskilt deras FIBA ​​World Cup-prestation där de slutade fyra. På grund av denna anledning har OS i Paris 2024 blivit mycket viktigt för Team USA.

Toppspelare som LeBron James, Stephen Curry och Kevin Durant har redan engagerat sig. Draymond Green har dock misslyckats med att klara av snittet till OS i Paris på grund av sin avstängning. I det senaste avsnittet av Draymond Green Show avslöjade Green att han kände sig “besviken” för att han inte hamnade på den 41-manna listan. Han sa: “Besviken? Ja visst, att ha en möjlighet att spela i tre OS, det är galet. Jag är inte säker på hur många människor som har haft möjligheten.”

Golden State Warriors, och Draymond Green i synnerhet, uthärdar en hetsig säsong. Draymond har hamnat i problem med NBA-myndigheterna den här säsongen på grund av sitt konsekventa osportsliga uppförande. I december 2023 fick Green en avstängning på obestämd tid från NBA eftersom han slog Suns center Jusuf Nurkić i ansiktet. Green var tvungen att genomgå en intensiv procedur som fastställts av NBA, som inkluderade terapi och rådgivning. Efter tre veckor upphävde NBA hans avstängning den 6 januari.

Läs mer: Doc Rivers ESPN-exit lämnade 174 miljarder dollar värt företagets ledning “besviken”, enligt källor

Draymonds avstängning, tillsammans med Warriors dåliga prestationer, har kostat Green en plats i Team USA:s lista för OS i Paris 2024. Men hans lagkamrat Stephen Curry och gode vän LeBron James kommer förmodligen att leda USA i deras försök att säkra en femte raka guldmedalj vid OS 2024.

LeBron James hoppas kunna leda “Redeem Team” 2.0

Efter Team USA:s underväldigande prestation vid FIBA ​​World Cup denna lågsäsong, uttryckte LeBron James en tydlig önskan att leda Team USA i OS 2024. Enligt Athletics’ Shams Charania, “LeBron James vill representera Team USA vid OS i Paris 2024 och är spetsen för gruppen av framtida Hall of Famers – inklusive Stephen Curry, Kevin Durant – beredd att engagera sig.”

Källor: LeBron James vill representera Team USA vid OS i Paris 2024 och är spjutspetsgruppen för framtida Hall of Famers – inklusive Stephen Curry, Kevin Durant – beredda att engagera sig.

Fullständig information med @joevardon på @TheAthletic: https://t.co/r2XGO3E2TO

— Shams Charania (@ShamsCharania) 11 september 2023

NBA-superstjärnor som Jayson Tatum, Curry och Kevin Durant inkluderades alla i den nyligen släppta 41-manna shortlist. Dessutom har Joel Embiid, den regerande MVP, också förbundit sig till Team USA istället för att representera Frankrike på den internationella scenen. Med en så laddad lista är Team USA en stor favorit att vinna sitt femte raka guld i Paris OS.

Vad tror du om lagets chanser? Låt oss veta i kommentarerna!

Inlägget “Besviken” Draymond Green öppnar sig äntligen om att bli avstängd från Paris OS-lag dök först upp på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär