Saturday, December 9, 2023
HemNFLBesvärligt ögonblick för Josh Allen när han blir snubbad för Joe Burrow...

Besvärligt ögonblick för Josh Allen när han blir snubbad för Joe Burrow som Patrick Mahomes främsta QB-rival: “Jag ser på det som Brady och Manning”

Patrick Mahomes leder MVP-loppet den här säsongen efter den fantastiska formen som hans team har. Quarterbacken har nu lett sitt lag till fem back-to-back-vinster i grundserien. Den sista kom på MNF mot regerande Super Bowl-mästare, LA Rams. Men medan Mahomes har tagit QB-topplatsen i ligan, är det mycket debatt om placeringen som nummer två.

Baserat på den aktuella säsongen skulle många tro att Patrick Mahomes sanna konkurrens på quarterbackspositionen är Josh Allen. Buffalo Bills njuter av ett anständigt 8-3-lopp till slutspelet, och sitter på andra plats i AFC East. Men Bengals breda mottagare Tyler Boyd gick med sin QB, Joe Burrow.

DYK DYPARE

Pat Mahomes och Cincinnati Bengals QB Joe Burrow kämpade i förra årets AFC Conference Championship-match. Burrow kom oväntat över Patrick Mahomes och Kansas City Chiefs och ledde Bengals till franchisens första Super Bowl-framträdande någonsin. Och innan årets efterlängtade vecka 13 mellan Bengals och Chiefs, satte Tyler Boyd Patrick och Joe som den här generationens bästa QB-talanger.

Burrow och bengalerna möter Patrick Mahomes för revanschen

Cincinnati Bengals har nu vunnit tre matcher i rad och QB Joe Burrow har gjort det utan sin huvudsakliga wide receiver, Ja’Marr Chase. Den sista var en imponerande 20-16 vinst över Derrick Henry och mäktiga Tennessee Titans. Den största utmaningen för Cincinnati ligger dock framför dem i deras möte i vecka 13 med Patrick Mahomes.

“Det går tillbaka till den quarterback-kampen. Jag ser på det som Manning och Brady. Du kan inte stoppa dem”, sa Tyler Boyd om Burrow och Mahomes. “Det här är den typen av matcher som vi måste ta hand om fotbollen och inte vända på”, tillade han. Boyd och Tee Higgins har fyllt tomrummet i Ja’Marr Chase för bengalerna och ser ut att ta med sig denna form i Chiefs-spelet.

Patrick Mahomes och Travis Kelce släcker alla tvivel om Chiefs utan Tyreek Hill. Det första AFC-seedade laget och deras quarterback letar efter sin andra Super Bowl-titel på fyra år. Mahomes kastade för 329 yards och en touchdown i sin senaste 26-10 vinst över Aaron Donald’s Rams. Kan 9-2 Chiefs hämnas AFC Championship-förlusten mot Bengals på söndag?

RELATED ARTICLES

Mest populär