Wednesday, February 1, 2023
HemBodybuilding"Bestraffa inte människor för deras regerings handlingar": Bodybuilding World ansluter sig till...

“Bestraffa inte människor för deras regerings handlingar”: Bodybuilding World ansluter sig till serbisk kroppsbyggare för att fördöma den iranska herr Olympia-utmanaren som nekas visum

Varje år rustar tusentals deltagare världen över för den mest prestigefyllda bodybuildingtävlingen, Mr. Olympia. Även om alla siktar på titeln är det bara ett fåtal utvalda som kan ta tillbaka titeln. Men tyvärr, för den iranska kroppsbyggaren Behrooz Tabani, kommer drömmen för 2022, Mr. Olympia, kanske att förbli en dröm. Eftersom VISA-komplikationerna för Tabani förblir olösta, slår kroppsbyggaren Roy Hertz ut mot myndigheterna.

Även om Tabani säkrade sin plats till Olympia 2022 genom att vinna Romania Muscle Fest 2022, det sista Men’s Open-kvalet till årets Olympia, hänger hans strävan efter den största bodybuilding-tävlingen i en tråd. Medan Tabani väntar på tillstånd går Hertz med andra för att visa sitt stöd.

Support för Behrooz Tabani

Tidigare igår har en video av den blivande kroppsbyggaren Behrooz gjort rundor på Instagram. I klippet sågs 5’7″ Tabani träna hårt i gymmet. IFBB-proffsmästaren böjde sin slitna kropp och såg mer än redo ut för årets Mr. Olympia. Men på grund av avslaget på hans visumansökan är hans chanser att tävla i år mycket små.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Milos Sarcev (@milossarcev)

Roy Hertz ropade ut tjänstemannens direkta före detta serbiska kroppsbyggare och var högt och tydligt. Han uttryckte sig själv och kommenterade: “Så tråkigt att han inte kan tävla. Bestraffa inte människor för deras regerings handlingar. Utanför regeringen är människor fantastiska över hela världen!”

För de okunniga är Behrooz Tabani en blivande kroppsbyggare från Iran. Värderad till 5 miljoner dollar hade den 29-årige kroppsbyggaren tidigare besegrat stora namn som Brett Wilkin och Enrico Hoffman. Han hyllas ofta för sitt exceptionella tillstånd och monstruösa fysik.

Tabani och hans VISA-historia hittills:

Detaljerna har tidigare publicerats på Sportsperson Milos Sarcevs personliga Instagram-profil. Eftersom han var hoppfull skrev Milos: “Vid det här laget kan bara ett mirakel hjälpa min kära vän och idrottare, iranska bodybuilding-superstjärnan.” Han stödde Tabani och sa att han med rätta hade förtjänat sin rätt att tävla i evenemanget. Men på grund av geopolitiska spänningar avslogs hans ansökan.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Milos Sarcev (@milossarcev)

Nu med bara en vecka kvar av finalen, blir chanserna för Tabani att delta i evenemanget mer osannolika. Situationen är fortfarande känslig. Detta är dock inte första gången som deltagarna har ställts inför utmaningar med VISA och immigration precis innan turneringen. Miloš Šarčev, Roy Hertz och andra förblir dock optimistiska för Tabani. Förhoppningsvis kommer pappersarbetet snart att lösa sig.

.

Med tanke på det aktuella scenariot, förväntar du dig att Tabani kommer att delta i Mr. Olympia 2022? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär