Sunday, December 3, 2023
HemMLBBeseglade Brian Cashman sitt öde som värsta GM efter de senaste kommentarerna?

Beseglade Brian Cashman sitt öde som värsta GM efter de senaste kommentarerna?

På senare tid är “Hideous”, “egen värsta fiende”, “värsta GM” de fraser som används för att beskriva Brian Cashman. Med tanke på att New York Yankees har levererat en 82-80 2023; deras mest hemska säsong på tre decennier har satt den impopulära generaldirektören i en tveksam position. Det är inte längre en hemlighet att jänkarnas spel inte stämmer överens med den mycket utskällda mannens uttalanden. Tja, handlingar säger mer än ord.

Men här är grejen. Med några av sina ord har han grävt sin egen grav. Som ett resultat av att förvänta sig några synliga “stora förändringar” är det enda som levereras “Jag tycker att vi är ganska bra”. Är det så att Yanks förnekar att de är i stort behov av drastiska åtgärder? Eller är det så att de brottas med att fatta rätt beslut under ledning som inte viker sig?

Brian Cashman sa något som rörde upp internet

Bronx har det inte så bra. Mitt i det, kanske Brian Cashman bara har underblåst den redan rasande elden med sina senaste kommentarer. Men innan dess är det absolut nödvändigt att veta att det fanns andra nedslående drag av “mannen på heta stolen” själv. Efter omvänd kronologi bevittnade MLB GM-mötet i Scottsdale, Arizona några av Brians mest ofiltrerade kommentarer. En av de framträdande var den om en nyckelspelare i NYY som gjorde folk rasande.

Låt oss inte förneka att 2023 var Giancarlo Stantons värsta år någonsin. Han slog.191/.275/.420 med 24 homeruns och 60 RBI. På grund av sin historia av skador i underkroppen var 34-åringen begränsad till bara 101 matcher på grund av en töjning av hamstringen under tidig säsong. Bortsett från det hade han också en långsam fart när han sprang i ytterfältet och på baserna. Nu när elefanten i rummet tilltalas är det säkert att flytta fokus till Cashmans kommentarer om 2X Silver Slugger-vinnaren.

Enligt Gary Phillips från NY Daily News var Yankees GM:s ord: “Jag ska inte berätta att han kommer att spela varje match nästa år, för det är han inte. Han kommer att sluta bli skadad igen, mer sannolikt inte för att det verkar vara en del av hans spel”. aj! Är det inte naturligt för fans att tappa tron ​​på ett lag när GM själv visar misstro mot sina egna nyckelspelare? Tja, som sagt, han satte inte bara Stantons framtid med laget i fråga utan också sin egen trovärdighet. Nu är de trogna jänkarna kvar att spekulera i vad som kan bli framtiden för megafranchisen, även om han döljde sitt hån.

Han tillade, “Men jag vet att när han är rätt och frisk – förutom det senaste året – så är killen en bra slagare och har varit det länge”. Även om hans avsikt med Stanton som ett lag är att “begränsa tiden han är nere”, togs 56-åringens kommentarer inte bra. Förstärkte han med det bara sin tagg som den sämsta GM, trots allt?

Några outplånliga misstag; Kreditera? Brian Cashman?

Det är dags att titta på några andra felsteg som kan ha skadat optiken kring hans namn. Yankees bytte mot Josh Donaldson och Isiah Kiner-Falefa från Minnesota Twins under förra lågsäsongen. Även om denna handel verkade lukrativ för New York vid den tiden, höll den inte bra över tiden. IKF gick med i Yankees som ett kortstopp. Av någon anledning drogs de till hans spelstil, och att ta in honom gav deras unga prospekt, Oswaldo Cabrera, Anthony Volpe och Oswald Peraza, mer tid att växa i de mindre ligorna.

Josh Donaldson, å andra sidan, borde ha varit ett bättre alternativ och en ersättare för Gio Urshela. Han har precis haft ett dåligt år. 37-åringen, som till och med vann ett MVP-pris, var en gång en av basebollens farligaste slagare. Vid plattan förblev han ett verkligt hot. Det vill säga tills jänkarna skaffade honom. Ända sedan dess har Donaldsons och jänkarnas fall varit synkront. Dessutom, hur kan man glömma Cashmans beslut att avstå från den 31-åriga Philadelphia Phillies-stjärnan?

New York Yankees betalar priset för att avvisa ett par getter

Om det finns ett beslut som organisationen skulle kunna ändra på, skulle det vara att inte värva Bryce Harper. Detta är ett misstag som svider Bronx-bombplanen till detta datum. Atta pojken Brian Cashman! Cashmans trotsiga och högmodiga beslut att dra sig ur Bryce Harper-utlottningen, och följande skryt om hur onödig han var för Yankees djupdiagram, fungerade som tillräckligt med bevis för fansen att kräva att han skulle sparkas. Medan drömmen att se Phillie-for-lifes spel i pinstripes förblir ouppfylld, har en annan spelare som glider ur Yankees händer kostat dyrt.

Återblick till 2019, när alla fortfarande vände sig vid att Manny Machado gick med i San Diego Padres. New York, som gick in i vintern och förväntade sig att tävla om sina tjänster, verkade inte så seriös med att lägga till honom som alla hade trott. Machado kanske inte alls har fått något formellt erbjudande från jänkarna. Yankees interagerade knappt med Machado efter deras möte i december. Källor sa att det fanns starka röster som motsatte sig att lägga till Machado från början av Yankees interna diskussioner om möjligheten.

Beslutsfattaren i fråga

Nåväl, ett visst beslut är oåterkalleligt. Som sagt, även om Cashman har varit chef för Yankees sedan 1998, har Cashman gjort några tvivelaktiga val. WFAN-FM-journalisten Shaun Morash sa i augusti: “Brian Cashman är inte längre den smartaste killen i rummet när det kommer till baseballchefer. Faktum är att han fastnade för att han såg ut som en av de mest avskyvärda generaldirektörerna…”

Om Hal Steinbrenner äntligen bestämmer sig för att sparka Brian Cashman, vilka är de potentiella efterträdarna för 4x Yankees världsmästare?

Oavsett om det är ekonomistyrning eller strategiska diskussioner har mannen med GM-hatten mycket på sin tallrik. Även om ingen klandrar honom för den skadade fläckade körningen, är den som ansvarar för att verkställa beslut i fråga. Det råder ingen tvekan om att med rollen som General Manager kommer stor kritik mot organisationen, misslyckanden och beslut. Det finns ingen bättre man som kan hantera värmen som Cashman. Men historien talar och fansen kräver att han får sparken. Det är värt att överväga vad hans öde kommer att bli, med tanke på att han har ordet “värsta” förknippat med sitt namn.

RELATED ARTICLES

Mest populär