Saturday, December 9, 2023
HemTennisBerömd för att vara motståndskraftig, kommer Serena Williams 'Kryptonite' bekännelse att överraska...

Berömd för att vara motståndskraftig, kommer Serena Williams ‘Kryptonite’ bekännelse att överraska dig

Under sin lysande karriär vann Serena Williams imponerande 23 Grand Slam-singeltitlar, vilket gjorde henne till den mest framgångsrika spelaren i Open Era. Hon har också vunnit 14 Grand Slam-titlar med sin syster, Venus Williams. Serena är känd för sin kraftfulla serve, aggressiva spelstil och sin förmåga att komma tillbaka från till synes omöjliga situationer. Hennes konkurrenskraft och beslutsamhet på banan är oöverträffad, och hon har förtjänat respekt från både sina medspelare och fans. Med tanke på hennes imponerande framgång, både på och utanför banan, skulle man kunna tro att “Drottningen av hovet” saknar svagheter. Så är dock inte fallet, eftersom hon är känd för sin sötsug.

Även om Williams är känd för sitt starka uppträdande och förmåga att kämpa modigt på banan, finns det en annan sida av hennes som kommer att få hennes fans att gå “aww” för henne. Och det är hennes nyfunna kärlek till sin “kryptonit”.

Serena Williams delar sin oändliga kärlek till sin kryptonit

Serena Williams är en sann ikon inom tennissporten, känd inte bara för sitt imponerande rekord på banan, utan också för sin motståndskraft både på och utanför den. Från att möta rasistiska folkmassor på Indian Wells till att stirra på obefogad kritik för hennes outfit vid French Open 2018, Serena har aldrig backat från en kamp. Men kampen med hennes sötsug är en som hon inte kan vinna, hur mycket hon än försöker.

Hennes starka personlighet som vi ser är bara en av de sidor hon har. Hon har också en barnslig sida som älskar godis och bakverk. Nyligen gick hon till X, tidigare Twitter, för att dela sin kärlek till en av sina favoritgodisar, och hänvisade till dem som hennes kryptonit.

Tweetande om det skrev hon, “Apelsinskivor (du vet godiset) är min kryptonit.”

Efter att hon delade detta med sina fans började många av dem dela med sig av hur deras erfarenheter har varit med det här godiset och hur de också älskar det mycket. Här är några av de sötaste reaktionerna från hennes fans.

Williams fans går samman för att stödja hennes kärlek till hennes favoritgodis

Fansen började genast dela med sig av sina erfarenheter av godiset som heter Orange Slice.

En av de första kommentarerna var med en bild på godispaketet. Den sa: “Varför är de så bra?”

En annan kommentar som kom var “Den där sockerbeläggningen med den där syrligheten.” Fansen delade hur de älskar smaken av godiset precis som Serena gör.

Ett fan delade också med sig av sin erfarenhet av att smaka på godiset och hur det påminner dem om sin mormor. Fansen skrev: “Min mormor brukade alltid ha dem när hon och morfar kom på besök.”

Ett annat fan berättade hur detta påminde dem om sin mormor. De skrev: “De där apelsinskivorna påminner mig om att jag skulle besöka min bortgångne mormor. Tack för att du tog tillbaka det minnet.”

Ett fan kommenterade också, “Jag brukade äta dem när jag växte upp.”

4 dagar efter flirtig meddelande till Grigor Dimitrov, Venus Williams skiftar trohet när syster Serena Williams får ett baksäte

Som alltid slog Serena Williams inlägg ett ackord hos många av hennes fans och det var tydligt från de fantastiska svaren och kommentarerna. Har du smakat godiset som verkar vara den 23-faldiga Grand Slam-mästarens “kryptonit”?

RELATED ARTICLES

Mest populär