Wednesday, February 28, 2024
HemTennisBen Shelton visar sig vara den större mannen i Nasty Novak Djokovic-kontroversen...

Ben Shelton visar sig vara den större mannen i Nasty Novak Djokovic-kontroversen när han utfärdar klassiska svar

Grand Slam-tennis är ganska ofullständig utan dramatik. Ben Shelton och Novak Djokovic ockuperade rampljuset på US Open förra året när det blev lite fult i deras semifinalkrock. Det kommer inte som någon överraskning att tennisvärlden inte har gått vidare från händelsen.

Amerikas favoritvideo idag

Djokovic förklarade nyligen hur det gick överstyr på Arthur Ashe Stadium. Han förklarade varför han kopierade Sheltons “ringade in”-firande i en nyligen intervju. Serbens uppriktiga svar väckte många frågor. Han sa: “Om någon placerar sig i den osportsliga zonen så reagerar jag.”

Ben Shelton svarar på Novak Djokovics kommentar

Shelton startade sin Australian Open-kampanj med råge. Han utklassade tennisveteranen Roberto Bautista Agut i raka set för att boka en plats i andra omgången. Efter vinsten fick han frågan om Djokovics senaste kommentar.

Shelton förblev ganska lugn på sin presskonferens. Trots att han blev stämplad som “osportslig” höll han sig kall. Han sa: “Jag har egentligen inget annat att säga om hela US Open-situationen. Jag känner att jag har blivit tillfrågad om det konstant under de senaste fyra eller fem månaderna. Jag känner att jag har sagt min frid i frågan. Jag skulle hellre bara låta det lösa sig och gå vidare.”

Han tillade vidare, “Vi är i Australien nu, och vi är på Australian Open och inte US Open längre. Jag fokuserar bara på Australian Open och är glad och tacksam över att vara här.” Trots Sheltons anmärkning finns det en god möjlighet att dramat kan eskalera ytterligare.

Shelton-Djokovic-sagan kan bli fulare i Australian Open

Ben Shelton och Novak Djokovic möts sannolikt redan i den fjärde omgången av Australian Open. Med tanke på deras nuvarande form ser det ut som att de två spelarna skulle nå den andra veckan utan några hicka. En potentiell upprepning av US Open-drabbningen skulle säkert ge mer dramatik, särskilt efter den 24-faldiga mästarens senaste kommentarer om amerikanen.

Novak Djokovic gör en chockerande U-sväng på att imitera Ben Sheltons firande – “Han betedde sig inte ordentligt”

Kan Shelton hämnas sitt US Open-nederlag med en statement-seger i Melbourne? Låt oss veta i kommentarerna.

Se berättelse: Den ikoniska WTA-tränaren avslöjar Serena Williams och Novak Djokovics likhet som gör dem mentalt starka

RELATED ARTICLES

Mest populär