Sunday, February 25, 2024
HemSoccerBekräftar Barcelona-exit, Jonathan Giraldez tipsar om Washington Spirit Roll efter rapporterat "astronomiskt...

Bekräftar Barcelona-exit, Jonathan Giraldez tipsar om Washington Spirit Roll efter rapporterat “astronomiskt erbjudande” från NWSL

I det ständigt föränderliga fotbollslandskapet sveper förändringarnas vindar över FC Barcelona. Jonathan Giraldez, FC Barcelona Feminis huvudtränare, och en central figur för Culers förbereder sig för att ta farväl. Hans oväntade avgång har häpnat fans över hela världen och fått dem att spekulera om nästa kapitel i hans karriär. Det har dock dykt upp rapporter om ett “astronomiskt erbjudande” från USA, som antyder en möjlig övergång till National Women’s Soccer League (NWSL).

Amerikas favoritvideo idag

När ridån faller för en treårig framgångsrik cykel befinner sig spanjoren vid ett vägskäl. Med sin trohet mot katalanerna överväger Giraldez en satsning utanför Europas gränser. Låt oss gräva djupare och avslöja NWSL:s jakt på Giraldez.

Jonathan Giraldez retar NWSL-rörelsen efter att ha fått “astronomiskt erbjudande”

När solen går ner på Giraldez tid med Barcelona, ​​har NWSL sträckt ut sin oemotståndliga hand till den spanska tränaren. Medan Giraldez har avstått från att avslöja specifika detaljer, tyder källor på att Washington Spirit kan bli nästa stopp på hans tränarodyssé. NWSL-klubben påstås vara redo för att ge Giraldez ett kontrakt av monumentala proportioner. En affär som kan skjuta i höjden för hans nuvarande lön som FCB Femini-tränare.

Denna potentiella interkontinentala resa lägger till ett lager av komplexitet till Jonathan Giraldez avgång. Som rapporterats av Relevo har spanjoren uttryckt sin önskan att inte tävla mot Barcelona i Europa. “Det enda jag kan säga om min framtid är att den inte kommer att vara i Europa. Det är viktigt att inte tävla mot Barca”, sa Jonatan Giraldez på presskonferensen som Blaugrana-tränaren ringde till för att meddela sin avgång från klubben.

(Det kommer mera…)

RELATED ARTICLES

Mest populär