Monday, December 4, 2023
HemSkiing"Behöver inte vara rädd för rykten": Skidlegenden Aleksander Kilde öppnar upp ett...

“Behöver inte vara rädd för rykten”: Skidlegenden Aleksander Kilde öppnar upp ett förhållande med Mikaela Schiffrin

Aleksander Kilde är född i Norge och är mästare i skidracing. Kilde representerade Norge i OS i Peking 2022 och vann bronsmedaljen. På grund av Kildes enorma popularitet är hans handlingar alltid i allmänhetens ögon. Och efter att ha tillkännagett sitt förhållande till den alpina skidåkaren Mikaela Shiffrin ökade mediagranskningen för båda idrottarna.

I en intervju gjorde Aleksander Kilde avslöjanden om sin relation med Mikaela Shiffrin. Han gav också sin åsikt om den offentliga uppmärksamheten på hans förhållande till den amerikanska skidåkaren. Skidlegenden avslöjade också anledningen till att han kunde prestera bra konsekvent i världscupen.

Aleksander Kildes åsikt om hans förhållande till Mikaela Shiffrin

Kilde berättade om hur han alltid varit öppen för allmänheten om sin relation med Mikaela Shiffrin. Han gav också sin uppriktiga syn på rykten. “Vi behöver inte vara rädda för rykten om saker som vi inte vill få ut där eftersom vi kan kontrollera 100 % av dem”, sa Kilde.

Den norske skidåkaren berättade också om hur Mikaela och han pratade om olika ämnen och delade erfarenheter. Aleksander berättade hur han och Mikaela skulle dela videor för att lära av varandra. “Hon ger mig självförtroende eftersom hon har ett så bra tänkesätt,” sa Kilde.

Skidlegenden visade också ett enormt stöd för Mikaela Shiffrin vid vinter-OS i Peking 2022. När Mikaela förlorade i sitt andra lopp i vinter-OS 2022 sa Kilde att det var en del av spelet och det händer. Han talade om att allt handlade om balans och tillade att han älskade henne. Senare, efter att Mikaela vunnit sitt utförsåkningslopp i OS 2022, delade både Kilde och Schiffrin en kram för att fira hennes seger.

Läs mer: Skidikonerna Mikaela Shiffrin och pojkvännen Aleksander Kilde sågs på F1 Race

Kilde berättade också om hur det var svårt för honom att hantera sin berömmelse. “Det finns säkert ett stort intresse men det är svårt för mig också, eftersom jag har upplevt en förändring,” sa han.

Vad gör skidmästaren nu?

Kilde är för närvarande ambassadör för Syngenta-gruppen, som har tagit en stark ställning i kampen mot klimatförändringarna. Skidexperten är också en del av ett samarbete med mountainFlow, som tillhandahåller miljövänliga skidprodukter.

Se nu: Mikaela Schiffrin och Aleksander Kilde delar en hjärtevärmande kyss efter att ha dominerat världscupfinalen i störtlopp

Kildes öppna ställningstagande till sin relation med Maria visar hur han inte vill dölja någonting. Hans stöd för Schiffrin är inspirerande. Som skidfantaster väntar vi med spänning på att få veta mer om powerparet och deras prestationer.

RELATED ARTICLES

Mest populär