Wednesday, February 21, 2024
HemNBA"Been There a Million Times": Austin Reaves avslöjar hemligheter om LeBron James...

“Been There a Million Times”: Austin Reaves avslöjar hemligheter om LeBron James tankesätt under den specifika delen av NBA-säsongen

Lakers förlorade (0-4) Western Conference-finalen mot Denver Nuggets förra säsongen, eftersom de måste säga adjö till slutspelet. Och alla fans vet att när det kommer till slutspelet blir matcherna mer intensiva och spelarna låses in mer än någonsin. Lakers unga stjärna Austin Reaves delar sin erfarenhet av att vara i slutspelet med LeBron, och det är precis vad man kan förvänta sig.

Amerikas favoritvideo idag

Allt handlar om uppmärksamhet på detaljer

Som Reaves erkänner insåg han under slutspelsmatcherna att uppmärksamhet på varje spel är viktigt, och han lärde sig detta av kungen själv. 25-åringen delar i ett nyligen avsnitt av The Old Man and The Three-avsnittet, med den tidigare NBA-stjärnan JJ Redick som värd, “Att ha Bron i ditt hörn du vet hjälper, eh bara för att han är du vet, varit där en miljon gånger . Han har spelat i alla dessa matcher men du kan se så fort slutspelet rullar runt, som han och AD, deras uppmärksamhet på allt är att det är laserfokus.”

RELATED ARTICLES

Mest populär