Thursday, November 30, 2023
HemMLBBedrog Brian Cashman sin ex-fru? Alla rykten och fakta om Yankees...

Bedrog Brian Cashman sin ex-fru? Alla rykten och fakta om Yankees GM och hans äktenskap

Basebollens värld är mångfacetterad. I ena änden firar och granskar passionerade fans bravader, rekord, segrar och förluster på planen. Å andra sidan behandlas spelarnas och de involverades personliga liv i olika kapacitet som en intressefråga och ett offentligt skådespel. I ett spel som involverar ständigt ökande pengar och popularitet, kanske det är människans natur att man då och då stöter på dessa affärer som är förödande för de inblandade parterna.

Bland listan är ett framstående namn Yankees General Manager, även känd för delade åsikter, Brian Cashman. Ofta i nyheterna för hans chefsval fanns det en tid då 56-åringens personliga liv blev ett hett ämne.

Vem var Brian Cashmans fru? Hur länge var de två gifta?

Brian föddes 1967 i New York och tillbringade en del av sina utvecklingsår på sin fars hästgård i Kentucky. Senare, efter att ha gått med i Yankees som praktikant 1986, gifte Cashman sig med Mary Bresnan 1995. Allteftersom tiden gick började Cashman få mer framträdande roller i Yankees management, och paret hamnade i offentlighetens rampljus. Paret hade två barn och ansågs vara i ett lyckligt, lågprofilerat äktenskap, men 2009 tog det en vändning till det sämre.

Rygg mot rygg rapporter om otrohet tog Cashmans personliga liv med storm. Bilderna, granskningen, rättsfallen och den allmänna röran kring hela situationen tog hårt på deras äktenskap. Så småningom, 2012, ansökte Mary om skilsmässa för de 17 åren av äktenskap, och 2013 skildes de två ömsesidigt. “Komplexiteter är inneboende i varje äktenskap, och vårt var inget undantag,” sa Cashman när han blev tillfrågad om situationen. Men frågan kvarstår, varför de två bestämde sig för att skiljas åt?

Varför skildes Brian Cashman och hans fru upp?

Några fördömliga bilder som involverade Cashman dök upp 2009 efter att han var målet för en privatdetektiv. Bilderna där Cashman kunde ses med en kvinna vid namn Kimberley Brennan skapade uppståndelse i hans personliga liv. PI ska ha anlitats av Kimberlys man, vilket ledde till att paret skildes. Under tiden, för Cashman, var detta bara början på slutet av hans äktenskap.

Cashmans äktenskap hade bara börjat återhämta sig från förödelsen när, den här gången, en förstörande boll kom och förstörde ytterligare alla möjligheter till återhämtning. Den här gången var det Louise Meanwell, en kvinna kopplad till Yankees GM. När nyheten om ett möjligt förhållande mellan Louise och Cashman kom ut imploderade hans äktenskap omedelbart. Det som började som ett rykte blev en fullödig mediedebatt när Cashman kämpade för att upprätthålla sin personliga och professionella balans i livet. Därefter tog historien en mörk vändning.

Ett fall som skakade sportscenerna: Från stalking till utpressning

Louise Meanwell kom till platsen och hävdade att hon hade varit i ett förhållande med Cashman i ungefär ett år. Hon uppgav vidare att Cashman hade lovat att lämna sin fru för Meanwell men senare vägrade. Problemet blev värre när nyheten kom att Meanwell upprepade gånger hade ringt och utpressat över $6000 från Cashman och hotat att avslöja deras affär för sin fru.

Strax efter att Louise greps för stalking, bekräftade flera av Louises ex-pojkvänner påståendet. Det avslöjades att hon var inblandad i flera fall av intrång och utpressning. Detta ledde till ett rättsfall där Louise hölls i Rikers fängelse.

Men mer så skapade det en frestande berättelse som snabbt förvandlades till ett offentligt spektakel, där Cashman och hans familj hamnade under stor offentlig granskning. “Det var en utmanande tid för oss båda”, sa Cashman och minns situationen. “Gränserna mellan personligt och offentligt liv suddas ut på sätt som jag aldrig föreställt mig”. Men det var inte slutet på Cashmans problem än.

En kostsam uppgörelse som tog nästan allt från Brian Cashman

Den rättsliga striden och skilsmässan efter det gjorde att Brian Cashman fick en oöverstiglig personlig förlust, men snart nog, 2013, stod han också inför en ekonomisk förlust. I kölvattnet av sin skilsmässa ombads Cashman att betala underhållsbidrag och barnbidrag till en miljon dollar per år till sin fru. Bortsett från det förlorade han deras hus på 3,7 miljoner dollar till sin fru och beordrades att behålla Mary som sin livförsäkringsmottagare, en försäkring som var värd över 2 miljoner dollar. När han reflekterade över situationen, sa Cashman, “Skillnad är aldrig lätt, och de ekonomiska konsekvenserna förbises ofta i allmänhetens ögon”.

Bortsett från hans fru och barn tog fallet mycket ifrån Cashman, inklusive förlust av rykte och ekonomiska problem. Mer så, smärtan av att få sin smutsiga tvätt vädrad offentligt skulle ha sina egna sociala och psykologiska konsekvenser. Men lika mycket som Cashman handlar hans berättelse om mycket mer.

För en gångs skull är det en tydlig återspegling av det samhälle vi lever i. Det visar på de frestelser som namn och pengar åstadkommer och deras destruktiva efterverkningar. Det visar hur dåliga val kan förstöra allt. Viktigast av allt, det visar hur, när en individ är i allmänhetens ögon, allt de gör är en berättelse; det finns inga slöjor.

RELATED ARTICLES

Mest populär