Thursday, November 30, 2023
HemNBABedömde Kobe Bryant ESPN:s favorit? Utforska upphettade samtal efter att Ice...

Bedömde Kobe Bryant ESPN:s favorit? Utforska upphettade samtal efter att Ice Cubes son har tagit Snarky Jab

Kobe Bryant var en jäkla spelare. Han var varken rädd för att säga sin mening eller att förolämpa någon med sina ärliga kommentarer. En särskild ESPN-analytiker var inget undantag. År efter att Bryant skällde ut 56-åringen, har Kobes fanbas nu anslutit sig för att slå ESPN-anställde. Det här är naturligtvis inte vilket gammalt fan. Ice Cube kallade Black Mamba en av hans “hjältar”. Och det ser ut som att lojaliteten till Bryant har stannat kvar i familjen.

Efter analytikerns kontroversiella handling att utelämna Bryant från sin lista över de bästa Los Angeles Lakers-spelarna, väckte Ice Cubes sons kommentar fansens uppmärksamhet. Det är uppenbart att Kobes fanbas har samma grus och intensitet som förevigade den 5-faldiga NBA-mästaren.

O’Shea Jackson rostade Stephen A. Smith för hans Kobe-tak

Även om folk känner igen Kobe Bryants storhet, har många också sett hans starka personlighet. Folk älskade och beundrade honom. Men det fanns också några kontroverser som förstörde hans berömmelse.

Det kan vara av den anledningen som Smith utelämnade legenden från sin lista över Lakers storheter. Men fans av Black Mamba gick inte lätt på saken. Eftersom många nätanvändare kritiserade 56-åringen, anslöt sig O’Shea Jackson också till nätanvändarna för att dela hans åsikt.

Indirekt ropade värden, sonen till den berömda rapparen Ice Cube, på X, “Folk pratar riktigt galet eftersom de inte kan få dem telefonsamtal från Bean längre.”

Jackson kan ha indikerat att Smith fick modet att utesluta Bryant eftersom legenden inte finns med oss ​​längre. Han skulle inte få ett samtal från Lakers-legenden, som han har gjort tidigare.

Smith var rädd för Kobe Bryants telefonsamtal

Kobe Bryant är samma spelare, som en gång av misstag bröt sin motståndares näsa och inte visade någon ånger för sina handlingar. Istället rådde han spelaren att han borde ha hållit sig ur vägen.

Det är ingen överraskning att Smith fick ett hotfullt röstmeddelande efter att ha gjort negativa kommentarer om Bryant på live-TV. Här är meddelandet om du inte visste det. “Du vet vem det här är jävla jävla**.. Lyft på telefonen och ring.”

Enligt uppgift tillade Kobe, “Låt mig inte vänta så länge heller, det är bäst att du inte går i luften och säger lite annat shi* innan du pratar med mig.”

“WTF”: Missnöjda NBA-fans släpper lös vrede på 16 000 000 $-rikt företag efter att massiva Kobe Bryant-nyheter träffat onlineplattformar

Ett typiskt Kobe-svar! Senare erkände Stephen A. Smith hur legenden “skrämde de levande skiten ur” honom. Vad är dina tankar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär