Saturday, December 9, 2023
HemWweBecky Lynch planerade att dyka upp i reality-tv-programmet för en extremt ädel...

Becky Lynch planerade att dyka upp i reality-tv-programmet för en extremt ädel gest

WWE-stjärnor har varit kända för att vara inblandade i olika ädla saker. En sådan orsak är Connor’s Cure och The V Foundation. Stiftelsen har backats upp av kampanjen och olika WWE-stjärnor. Nu har Becky Lynch meddelat att hon kommer att donera en enorm summa till stiftelsen genom att försöka vinna det nämnda beloppet men det finns en hake med det.

Becky Lynch kommer att kliva ur ringen

Becky Lynch kanske kliver ur ringen för att samla in pengar till Cancer Research Foundation. I en nyligen tweet meddelade hon att hon skulle vara en del av kändisspelet Celebrity Jeopardy. Hon skrev, “Jag kommer att tävla ikväll för att samla in pengar till The V Foundation (stöder Connor’s Cure) under #CelebrityJeopardy!”. Mannen nämnde också att hon skulle gå upp mot Macaulay Culkin och Rachel Dratch i en kändismatch för att vinna nämnda prispengar på 1 miljon dollar.

Connor’s Cure är en hjärtvärmande satsning som är uppkallad efter ett ungt fan av WWE. Connor var ett stort fan av Daniel Bryan och hans vördnad kom i dagen efter att en social mediakampanj gjorde det möjligt att träffa hans favoritstjärna. Den unga fansen var 8 år gammal när han träffade sin hjälte och gick tyvärr bort 2014. Efter hans bortgång etablerade Paul “Triple H” Levesque, Executive Vice President för Talent, Live Events och Creatove, och Stephanie McMahon, Chief Brand Officer stiftelsen till hans ära

RELATED ARTICLES

Mest populär