Wednesday, December 6, 2023
HemWweBecky Lynch "drar" riskerar sin högsta tittarsiffra den här säsongen trots hennes...

Becky Lynch “drar” riskerar sin högsta tittarsiffra den här säsongen trots hennes pinsamma prestation

‘The Man’ Becky Lynch är känd för att ha rekordet för den längsta regeringstid som Raw Women’s Champion på 399 dagar. Men i går kväll i spelprogrammet Jeopardy lade hon till ett pinsamt rekord till sin lista samtidigt som hon stödde en ädel sak.

Samtidigt hjälpte hon till att samla säsongens högsta tittarsiffror för den ikoniska spelshowen.

Beck Lynchs avsnitt av Jeopardy drog 4,2 miljoner tittare

Kändisutgåvor av alla spelprogram är alltid roliga att titta på. Och det blir ännu mer spännande när de inblandade kändisarna är våra alldeles egna WWE-stjärnor. I går kväll deltog Becky Lynch i kändisupplagan av det ikoniska spelprogrammet Jeopardy.

Hon gjorde det på uppdrag av den ädla saken, Connor’s Cure. Denna orsak inrättades av Triple H och Stephanie McMahon för att hedra avlidne Connor Michalek. Han var ett amerikanskt WWE-fan som fick mycket uppmärksamhet i media efter att en social mediakampanj skapades för att han skulle träffa Daniel Bryan, hans favoritbrottare.

I gårkvällens avsnitt deltog Lynch mot Home Alone-stjärnan Macaulay Culkin och komikern Rachel Dratch. Hon blev den första tävlande någonsin att ge noll korrekta svar genom 60 ledtrådar. Trots ett så pinsamt framträdande, hjälpte Lynch showen att samla runt 4,2 miljoner tittare, dess högsta tittarsiffra för säsongen.

RELATED ARTICLES

Mest populär