Wednesday, February 21, 2024
HemAngel Reese"Because of Him...": Angel Reese avslöjar pojkväns lustiga hemlighet på IG Live

“Because of Him…”: Angel Reese avslöjar pojkväns lustiga hemlighet på IG Live

Det är juldagen och alla har en festlig stund inklusive vår egen Bayou Barbie. Angel Reese njuter av det tio dagar långa mellanrummet mellan Tigers matcher med vackra Cam’ron Fletcher och har gett sig ut på en semesterresa till New York City.

Amerikas favoritvideo idag

Resan har gett ett välbehövligt avbrott för både Reese och Fletcher efter att ha mött lite turbulens den här säsongen. Efter att ha anpassat sig till den där semesterstämningen, slängde Angel bönor på Cam’rons julhemlighet när de fortsatte att förvåna fansen.

Angel Reese delar Cam’Ron Fletchers roliga julvana

Paret gladde sina fans med en IG Live-session på Instagram som underhöll deras fans frågor. Vad som är roligare med händelsen var att när Angel pratade om att älska jullovet kunde hon inte hålla sig tillbaka från att berätta om Cam’rons roliga syn på julklappar.

På Live-sessionen gick hon bara och sa: “Cam vet inte hur man håller en hemlighet. Han vet inte hur han ska hålla hemligheter. Varje gång han ger mig något, låt mig berätta för er, varje gång han köper mig något eller ger mig något eller överraskar, kan han aldrig hålla det hemligt för han vill berätta för mig och visa mig direkt, han kan aldrig hålla en hemlighet. Vi måste öppna våra julklappar redan på grund av honom.”

Innan Angel berättade om Cam’rons oförmåga att hålla någon hemlighet, avslöjade Angel en annan rolig rutin som hennes pojkvän följer. Hon tilltalade Cam’rons mamma och sa: “Mrs Blue, kom och hämta din son! Han tror att han måste sätta älg i håret så att det kan bli lockigt.”

Paret njöt av sin julafton genom att klä på sig för tillfället, gå ut och ha kul på Manhattan. Resan gav båda lite tid att friska upp sig efter att ha stått inför några

Reese och Fletchers svåra tid under säsongen

Som idrottare har Reese och Fletcher varit på

När det gäller Fletcher, drabbades Florida State-forwarden av en knäskada under matchen mot North Carolina, tidigt denna månad. Detta var Fletchers andra skada i rad i samma knä för att göra saken värre för honom hälsomässigt.

Nu när det är jultid gör de det mesta av det och lägger till många fler i framtiden.

RELATED ARTICLES

Mest populär