Friday, December 1, 2023
HemNASCAR"Beats Any Paycheck" - Racingfans samlas bakom Kyle Petty när han samlar...

“Beats Any Paycheck” – Racingfans samlas bakom Kyle Petty när han samlar på “Special Memories” genom Wyoming

Kyle Petty är ett ganska relevant namn i NASCAR idag. Sedan han startade sin första cupserie vid 19 års ålder på Talladega Superspeedway, har den här mannen gjort många bidrag till en värld av bilracing. Så när en man av hans storlek åker ut på semester under lågsäsongen är det bara normalt att det kommer att väcka folks intresse.

Pettys liv har dock inte varit smidigt. När han började på sin resa som motorsportatlet visste Kyle Petty inget annat än NASCAR. Till och med under sina mörkaste dagar tog han till racing för att hindra sig från att ge efter för sitt oförlåtliga öde.

Kyle Pettys liv är en berättelse om död och uthållighet

Berättelsen utvecklades för 23 år sedan när Kyle Pettys son Adam Petty var redo att springa i Busch 200 NASCAR-loppet på Motor Speedway i Loudon, New Hampshire. Saker och ting tog en vändning till det sämre för unge Adam när hans gasreglage fastnade runt sväng 3. Därefter rusade hans bil rakt in i väggen med en hastighet av 130 mph och dödade honom omedelbart.

Den fulaste delen av den mardrömmen var kanske det faktum att Adam Petty bara var 19. Kyle Petty var på ett hotell i London med sin 14-åriga dotter när den nuvarande ordföranden för NASCAR Mike Helton ringde upp honom och sa: “Adams varit i ett svårt vrak. Han har förts till sjukhus.” Ögonblick senare fick Petty ett nytt samtal som fick hans värld att krossas framför hans ögon. Helton saknade ord när han fumlade svagt, “Man, jag är så ledsen. Han klarade det inte.”

Det var inte det enda fruktansvärda låga för Kyle Petty under hans 39-åriga racingkarriär som sträckte sig över 800 lopp. Petty bevittnade sina medförares död, inklusive sin nära vän Dale Earnhardt i Daytona 500-kraschen, bara ett år efter att hans son dog.

Redan 1965 deltog Kyle Pettys far, Richard Petty, i ett dragracingevenemang i Dallas, Texas. Under loppet blåste Richard Pettys däck av, studsade in i folkmassan och dödade en 8-årig pojke. Inte bara det, Petty var också ett vittne till sin farbror Randy Owens fars hemska död.

Men Kyle Petty har kommit långt efter att ha övervunnit sorgen. Nyligen gav veteranen användare av sociala medier en inblick i hans liv, vilket visade honom resa till Wyoming med sina tre små pojkar. Onödigt att säga att fansen bara hade hjärtvärmande saker att kommentera!

Fansen välsignade Kyle Petty och hans vackra familj

För vissa betyder Wyoming att få uppleva naturens otämjda skönhet. För andra handlar det om att campa i Yellowstone National Park eller att besöka en rodeo för första gången. Men för Kyle Petty handlade det om lite familjetid.

Petty twittrade: “Ingenting slår att skapa speciella minnen med mina små pojkar.” Det säger sig självt att fansen rusade in för att bevittna Kyle Pettys offseason-utflykt och älskade hans “speciella minnen”.

Någon sa: “Wow!!! Jag älskar det Kyle! Definitivt speciella minnen gjorda 🩵 Vilken fantastisk resa!”

Medan en annan skrev: “Så coolt. Att skapa minnen slår vilken lön du någonsin kommer att tjäna.”

“Vilken vacker familj du har”, sa ett annat fan.

En välbefinnande skrev: “Du är en lycklig man min vän. Gud välsigne dig och familjen.”

“KP du har vunnit du har vunnit du har vunnit!” lade en till.

En annan supporter kommenterade, “Du kanske kommer sist i ett familjelopp men det känns alltid som att du vinner.”

Dessa nyttiga kommentarer kommer säkerligen att värma ens hjärta!

NASCAR-gemenskapen i chock när racingfanatikern avslöjar Cup-seriens nedslående milstolpe

RELATED ARTICLES

Mest populär