Wednesday, February 28, 2024
HemNBA"Beat the SH*T Out of Us": Frustrerad Austin Reaves blir brutalt ärlig...

“Beat the SH*T Out of Us”: Frustrerad Austin Reaves blir brutalt ärlig när han tappade svidande förlust till 76ers

Los Angeles Lakers decimerades av Joel Embiid och Co. i kvällens match. Det var en tuff natt för Lakers eftersom ingenting gick till deras fördel. LeBron James och Co. led av en pinsam 138-94 förlust på vägen och dominerades i båda ändarna av golvet. De stängdes av Phillys försvar och kunde inte göra mål effektivt från någonstans på golvet.

Amerikas favoritvideo idag

Samtidigt gjorde Sixers en skytteklinik och fick hela 138 poäng. Lakers guard Austin Reaves blev brutalt ärlig efter att ha blivit förödmjukad av Joel Embiid och Co.

Austin Reaves konstaterar det självklara efter kvällens förlust

LA Lakers guard Austin Reaves gjorde bara 12 poäng och sköt 1 av 4 från bortom bågen i kvällens förlust mot Sixers. Efter matchen sa Reaves det uppenbara om Lakers underväldigande prestation och varför de dominerades av 76ers på alla aspekter av spelet, “De gjorde många 3:or, det gjorde vi inte. De slog skiten ur oss. Jag vet inte.” Reaves hade ingen aning om vad som drabbade Lakers ikväll. Tack vare Phillys lockdown-försvar sköt LA urusla 7 av 28 från trepunktslinjen. Deras skottkamp ledde till en enorm skillnad mellan dem och Sixers.

Joel Embiid och Co gjorde betydligt fler trepoängare och gjorde 22 av sina 46 försök. Sixers trepoängare var nästan lika mycket som Lakers skottförsök. Det är 45 poängs skillnad strax efter trepoängare. 8 av Sixers-spelarna som spelade ikväll gjorde minst en trepoängare i matchen. Även rollspelare som Patrick Beverley och Marcus Morris Sr gjorde 4 trepoängare var.

Lakers inkonsekvens kan skapa problem i framtiden

LeBron James och Co. har varit mycket inkonsekventa den här säsongen. De skjuter ut ljus i vissa spel och kämpar fruktansvärt i andra. Lakers måste vara mer konsekventa om de vill ta sig an titeln. Deras säsong har plågats av skador, vilket har hämmat deras försvar avsevärt. Och om Lakers inte kan komma igång offensivt kan deras motståndare lätt göra mål på dem i andra änden.

LeBron James senaste strävan ger Michael Jordan en överraskning i sällsynta minnen

Deras svaghet var uppenbar i kvällens avblåsningsförlust mot Sixers. Lakers motståndare utnyttjar sin bristande täckning på perimetern, vilket leder till lätta och vidöppna skott. LA måste ta sig samman och återhämta sig innan det är för sent att rädda situationen. LeBron James och Co. är rankade 12:a i försvaret den här säsongen och måste sikta på topp 10-platsen om de söker långsiktig framgång.

RELATED ARTICLES

Mest populär