Wednesday, February 28, 2024
HemNFL"Beat the Hell Out": Trots Michigans vinst önskar den osläckta Dave Portnoy...

“Beat the Hell Out”: Trots Michigans vinst önskar den osläckta Dave Portnoy ännu en uppgörelse i Ohio

Dave Portnoy är obeveklig när det gäller att stödja sin alma mater, University of Michigan. Han försvarade dem alla under hela skyltstöldskandalen kring fotbollslaget och kommer att fortsätta med det. Portnoys humör var festligt efter Michigans vinst över ärkerivalerna, Ohio State University. Det garanterade dem en plats i Big Ten Conference-mästerskapsspelet. De måste slå Iowa Hawkeyes för att kvalificera sig till NCAA-turneringen efter säsongen.

Amerikas favoritvideo idag

Vid tiden för den segern var Michigan nationellt rankad som nr. 3 college fotbollslag, med Ohio State precis ovanför dem. Den senares chanser att ta sig till slutspelet är ganska små, även om det finns hopp. Med släppandet av den senaste slutspelsrankingen upptar Michigan nu andraplatsen efter Georgia. Ohio State sjönk till sjätte. Efter detta delade Barstool-presidenten sin syn på detsamma.

Dave Portnoy vill spela Ohio varje vecka

El Presidente tog till X för att dela sin upprymdhet när Michigan slog Ohio. Dave Portnoy svarade på en tweet från Unnecessary Roughness, en Barstool Sports podcast. Han hoppades att Ohio State skulle ta sig till slutspelet på något sätt, bara så att Michigan kunde slå dem igen. Portnoy skrev: “Jag hoppas ärligt att Ohio smyger sig in så att vi kan slå dem igen! Om det var upp till mig skulle jag spela Ohio varje vecka! Vi skulle aldrig förlora!”

Dessutom uttryckte Dave Portnoy sin avsky för Ohio State Buckeyes. Han noterade att Wolverines skulle spela mot Buckeyes varje vecka om det var helt upp till honom. På det sättet, resonerade han, skulle “Amerikas lag” aldrig förlora en enda match.

Michigan avslutade grundserien obesegrade

Michigan postade ett rekord med 12-0 efter att ha vunnit 30-24 segern över Ohio State i den sista matchen av grundserien. Det var deras tredje vinst i rad över sina ärkerivaler.

Dessutom saknades tränaren Jim Harbaugh från sidlinjen för denna senaste framgång. Dave Portnoys glädje visste inga gränser efter den framgången. På Barstool College Football Show utsåg han Ohio State tränare Ryan Day till sin hund i veckan.

“Curb Stomped”: Dave Portnoy hånar Ohio State slutspelsförhoppningar efter att ha slagit mot Michigan

Det återstår att se om Michigan kommer att möta Ohio State under slutspelet den här säsongen. Den senares väg till detsamma är mycket mer omständlig i jämförelse. Dessutom, med Jim Harbaughs 1-6 rekord i Bowls med Michigan, har de anledning till oro. Blir det här året han sätter rekordet? Bara tiden får utvisa om det kommer att visa sig vara fallet.

RELATED ARTICLES

Mest populär