Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"Be för UNLV": Floyd Mayweathers döttrar och skyddsling förenar sina händer i...

“Be för UNLV”: Floyd Mayweathers döttrar och skyddsling förenar sina händer i sorg när de hyllar 3 döda i skjutningen i Las Vegas

En tragisk incident utspelade sig vid University of Nevada, Las Vegas, när en beväpnad man öppnade eld på onsdagen och krävde tre personers liv och lämnade minst en person skadad. Skottlossningen inträffade vid lunchtid i Frank and Estella Beam Hall, där Lee Business School finns. Den oroande händelsen har djupt resonans i en stad som utsattes för en av de dödligaste masskjutningarna i USA:s historia bara sex år tidigare.

Amerikas favoritvideo idag

Gärningsmannen miste också livet i händelsen, och många människor sörjde offrens död. I dessa människor, var Floyd Mayweathers två döttrar och hans unga skyddande boxare. Alla delade en Instagram Story där de hyllade alla människor som hade förlorat sina liv i den tragiska händelsen.

Mayweathers döttrar och skyddsling skickar hjärtliga önskningar till skjutoffren

Efter den fruktansvärda nyheten om skottlossningen delade Grace City Church ett Instagram-inlägg där de bad sina följare att be för offren för händelsen. De skrev med fetstilta bokstäver, “BE FÖR UNLV”, och i bildtexten talade de om hur deras hjärtan är med dem och deras nära och kära. De skrev: “Våra hjärtan, böner och tankar är hos varje student, professor, lärare, förälder och första tillmötesgående.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Grace City LV (@gracecitylv)

Till slut lade de också till, “Fortsätt snälla att be för UNLV under dessa svåra tider.” Nåväl, det här inlägget delades först av Iyanna Mayweather, Floyd Mayweathers äldsta dotter. Sedan delades det också av Jirah Mayweatheroch i slutändan till och med Curmel Moton tog hjälp av inlägget för att låta sina fans veta om illdådet.

Mayweathers döttrar resonerar mycket väl med upplevelsen av att vara familjen till offret för skottlossningen, eftersom till och med Floyd Mayweather för några år sedan hamnade i en liknande situation.

En tät rakning för Floyd Mayweather

I en upprörande incident berättar Floyd Mayweathers hängivna livvakt om den heroiska handlingen att rädda den legendariska boxaren från en drive-by-skjutning. Mayweather, tillsammans med sitt följe känt som ‘The Money Team’, var i Georgia för ett evenemang på nattklubben Medusa när attacken vecklades ut. Trots den farliga situationen kom den ikoniska fightern oskadd fram, ett bevis på den snabba och skyddande responsen från hans vaksamma livvakt.

Hans livvakt, Greg La Rose, tog en kula åt honom när de försökte fly från bakhållet och rusa ut ur klubben. Dessutom förklarade han i en intervju, “Det var ett absolut bakhåll, du vet inte var det kommer ifrån. Och när jag gick ner mellan sätena kände jag hur en gick in i mitt ben på insidan av mitt vänstra ben.”

Tja, det här var en händelse som förändrade livet för hela Mayweather-familjen, och sedan dess har de varit extra försiktiga med sin säkerhet. Så det är vettigt när det sägs att Mayweathers döttrar har gått igenom helveteshålet. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär