Sunday, December 10, 2023
HemNFL"Be a Man": Shedeur & Deion Sanders anklagade för falska skador under...

“Be a Man”: Shedeur & Deion Sanders anklagade för falska skador under pinsam förlust i Washington State

Jason Whitlock går av på Deion Sanders igen. Han är känd för att vara Coach Primes främsta kritiker och han bevisade det väl i en intervju nyligen. Colorado Buffaloes har haft en berg-och-dalbana hittills med bara en match kvar att spela.

De står för närvarande på ett dåligt rekord med 4-7 och ligger i botten av tabellen. De började med en skräll under säsongen men det har varit ett tungt fall sedan dess. Efter förlusten mot Washington State-laget hade Deion Sanders inte mycket att säga till sitt försvar förutom det faktum att han inte mådde så bra. Det verkar som om det var tillräckligt med tillfälle för Whitlock att kliva in och grilla Coach Prime.

Jason Whitlock tar flera grävningar på Deion Sanders efter förlusten mot Washington-laget.

Under konferensen efter matchen efter förlusten mot Washington-laget tog Deion Sanders till mikrofonen för att förklara matchen men verkade ganska sjuk. Han upprepade hela tiden hur han hade svår huvudvärk och inte mådde så bra. Det verkar som att Jason Whitlock inte tog alltför väl med sitt svar och kallade honom på det.

Whitlock sa rasande, “Var en man! Sluta oroa dig för att vara relaterad till barn. Vad sägs om att vara en förebild eller ett exempel för barn istället för att försöka klä ut sig och se ut som dem?” Colorado Buffaloes måste kyssa sina drömmar om NCAA-mästerskapet adjö och vänta på ytterligare ett år för att Coach Prime ska komma tillbaka. Men den intressanta frågan är – kommer han att vilja komma tillbaka nästa år eller inte?

Övergångsryktena som omger Deion Sanders för närvarande

Texas A&M Aggies sparkade nyligen sin HC Jimbo Fisher efter en rad nedslående prestationer. Nu letar de igenom NCAA efter en ersättare och utan tvekan är Coach Prime en av kandidaterna på listan. Även om han har haft en dålig säsong med Buffs, har han definitivt varit en av de mer framstående tränarna i ligan i år.

Trots att han debuterade med Buffaloes den här säsongen kunde han kullkasta programmet på egen hand. 2022 avslutade Buffs säsongen med ett chockerande rekord på 1-11 och i år har de sett en drastisk förbättring med ett rekord på 4-7. Om Coach Prime väljer att lämna Colorado-laget skulle det innebära att han lämnar sina söner Shilo och Shedeur tillbaka eftersom de är bekräftade att återvända till nästa säsong. Och om det är något fansen vet om Deion, är att han älskar sina söner högt och därför inte kommer att gå med på att överge dem för bättre incitament.

Colorado RB tar Deion Sanders trubbiga råd för att kalla ut Shedeur & Co. för “egoistisk” attityd

Kommer Coach Prime tillbaka för ytterligare en säsong med Buffs? Eller har han gett upp hoppet och kommer att välja att ta sin verksamhet någon annanstans?
Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär