Wednesday, December 6, 2023
HemDale Brisby"Be a Cowboy": Rodeo Royalty inspirerar nästa generation att omfamna den dammiga...

“Be a Cowboy”: Rodeo Royalty inspirerar nästa generation att omfamna den dammiga arenan

Med sitt ursprung från boskapsskötseln blev Rodeo en berömd ridsport i dagens datum. Den konkurrenskraftiga smutsmarksporten lockar miljoner varje år med sitt lukrativa plånbokvärde och spännande evenemang. Bland publiken finns en cowboy från Texas som ökar hans popularitet som kulturell person. Han delar rodeoupplevelser med anhängarna som överbryggar klyftan mellan rulle och verklighet för världen.

Dessutom bidrar hans unika blandning av humor till hans likhet. Vem skulle inte gilla en cool man vars hemsida beskriver hans livs motto som “ridin’ bulls and punchin’ fools”? Denna autentiska cowboy-livsstil vinner otaliga följares hjärtan och såg senast en ung man uppskatta sina färdigheter.

Rodeostjärnan hittar sin målgrupp

Den 34-årige tjurryttaren Dale Brisby laddar upp roliga utbildningsvideor för alla åldrar på sin YouTube-kanal som heter ‘Rodeo tid.’ Nyligen kom en bedårande video till hans kännedom om ett litet barn som njöt av en av sina YT-videor. Barnets mamma skrev texten: “Och nu fick han mig att slå på @rodeo.time med @dalebrisby Kan inte bestämma mig om han ska bli cowboy eller bonde.” Brisby delade flitigt vidare den på sin Instagram-berättelse med länken till videon med titeln “Taking interns their first rodeo.”

Brisby har ett nära samband med världsmästaren tjurryttare JB Mauney. Deras vänskap har övergått till den stora skärmen när de medverkade i Netflix originalserie “Hur man är en cowboy.” Det är dock inte många som vet var hans resa började.

Dale Brisbys tidiga passion

Det finns inte mycket information om Brisby, vissa källor avslöjar att hans passion förs vidare av hans far. Under sin barndom påverkade hans far – en ranchägare och medlem i Professional Rodeo Cowboys Association – honom. Hans resa till att bli en kollegial rodeo kom först efter hans framgångar på sportbanan som stut- och tjurryttare.

Brisby har tagit på sig rollen som ranchchef på Radiator Ranch, där han försörjer hemmet för hästar, nötkreatur och andra ranchdjur. Trots hans växande popularitet på YouTube förblir hans kärlek till utomhus och rodeo oförändrad. Dessutom lägger hans varor som heter ‘Dale Brisby’s Rodeo Time’ en betydande summa till hans nettovärde på 1 miljon. Från en generation till en annan är Brisbys historia en ganska inspirerande historia som ofta döljs bakom hans kärlek till rodeo!

RELATED ARTICLES

Mest populär