Monday, December 4, 2023
HemNFL"Bättre än (Joe) Burrow, bättre än Patrick Mahomes": Stephen A. Smith och...

“Bättre än (Joe) Burrow, bättre än Patrick Mahomes”: Stephen A. Smith och Shannon Sharpe hoppar på CJ Stroud Train, förespråkare för MVP-chanser

Kommer Houston Texans QB CJ Stroud att skriva NFL och franchisehistoria i år? Stephen A Smith och Shannon Sharpe verkar säkert tro det. Stroud var det andra totalvalet i NFL Draft 2023 och gick nästan till Carolina Panthers. Men ödet satte honom i texanerna och det ser ut som att de äntligen har hittat quarterbacken de hade väntat på.

Texanerna kommer att möta Arizona Cardinals nästa vecka, och om tidigare matcher är något att gå efter, är de redo för ett blodbad. Detta år har med rätta kallats “Year of Rookie QBs”. Säsongen har satt ett NFL-rekord genom att ha 10 rookie QBs startar i en match. Men namnet som lyser upp bland alla 10 är Strouds namn.

Stephen A. Smith ändrar uppfattning efter Texans sista match

När Stephen A. Smith talade om ett avsnitt av First Take, hade han vägrat att acceptera att CJ Stroud kunde vinna NFL MVP of the year. Årets nybörjare? Definitivt. Men MVP? Han sa att inget förstaår hade vunnit titeln sedan Cleveland Browns Jim Brown vann den 1957. Men efter sin sista match mot Cincinnati Bengals tvingades han ändra åsikt. “Vi ser helt klart en nivå av storhet från den här rookien.”

Han avslöjade också att han inte tvivlade på Strouds potential, utan var bara osäker på om någon under-0.500-lags spelare kunde vinna MVP-titeln. Texanerna hade 4-4 före Bengals-matchen, men efter att ha besegrat Joe Burrow och Co förbättrades deras poäng till 5-4. Det återstår 8 matcher innan eftersäsongen, men om han fortsätter att spela som han spelar är han säker på att bli korad till MVP.

Kyle Busch, Denny Hamlin och MTJ avgör debatten mellan Tom Brady och Patrick Mahomes med en enad dom

First Take-teamet fick också sällskap av före detta NFL-spelaren Shannon Sharpe, som också uttryckte sina tankar om Strouds prestation så här långt.

Shannon Sharpe placerar Stroud ovanför Mahomes och Burrow

“Han har spelat positionen bättre än Burrow bättre än Patrick Mahomes bättre än Dak bättre än Jalen Hurts och han är en rookie!” sa Shannon Sharpe i programmet. Har han rätt? Om man jämför statistiken på deras ESPN-sidor har Patrick Mahomes totalt 2 442 passningsyards hittills och Joe Burrow har 2 208. Stroud förmörkar dem båda på 2 626. Medan Mahomes och Burrow har kastat 8 respektive 6 interceptions, har Stroud precis kastat 2.

Värdarna sa att om han kan leda sitt lag till slutspelet, så skulle det vara ett säkert tecken på att han skulle krönas till NFL MVP. Just nu ligger Texans på andra plats i AFC South och det verkar inte som en alltför lång sträcka som kommer att ta sig fram till divisionsmästarna, särskilt efter att ha slagit de formidabla Jacksonville Jaguars två gånger. Kommer de att lyckas förbättra sin poäng till 6-4 under den kommande veckan efter att ha slagit Cardinals?

RELATED ARTICLES

Mest populär