Tuesday, February 27, 2024
HemNFL"Bästa WR i ligan": Fans älskar varje bit av Tyreeks "Santa Claus"...

“Bästa WR i ligan”: Fans älskar varje bit av Tyreeks “Santa Claus” Hills tidiga julklapp till Miami Dolphins

I en hälsosam semestergest spelade Tyreek Hill jultomten för Miami Dolphins och överraskade sina lagkamrater med helt nya Segway elektriska skotrar. Inte nog med det, varje skoter var prydd med julbelysning och vattenbågar. The Dolphins fångade det glädjefulla ögonblicket i en video när spelare gick in i anläggningen för att upptäcka sina personliga gåvor i rad. Hill visade upp sin kärlek till laget när han erbjöd dem omtänksamma presenter.

Amerikas favoritvideo idag

Det är säkert att säga att hans lagkamrater älskade det. Idrottarna uttryckte sin tacksamhet och firade entusiastiskt, kramade Tyreek Hill och paraderade med sina skotrar genom byggnaden. Videon visade upp den smittsamma spänningen när vuxna män omedelbart förvandlades till snurriga små barn. Fansen blev också förvånade över att se den stora gesten av bredbandsmottagaren för hans lag.

Fansen reagerar på att Tyreek Hill ger sina lagkamrater julklappar

I en video som Tyreek Hill laddat upp på hans YouTube-konto kan fansen enkelt se Miami Dolphins gå in i omklädningsrummet och se deras gåva stå i rad åt dem. Varenda en av dem uppskattade gåvan och blev exalterade. När fansen såg denna enhet och kärlek fylldes de av stolthet över sitt lag.

Ett av fansen sa att Dolphins är en stor familj, “Delfinerna har blivit en stor nära familj, och det är vad som krävs för att vinna superbowlen, tack Tyreek!” Samtidigt berömde ett fan Hill, “Ayyyye att ha en lagkamrat som det här med ett sånt hjärta! Vi ses stora kille!”

Ett annat fan önskade väl till WR, “Fan det här är grejer vi behöver se oftare. ha en välsignad jul gepard.” Samtidigt kallade ett fan Hill “den bästa breda mottagaren”, “Bästa WR i ligan! Hoppas du slår 2 000 yards!” Medan, ett fan skrev, “Miami infödd här. Cheetah…det var fantastiskt. Jag har aldrig sett laget så tajt.”

Hill har lagt firandet åt sidan för nu, eftersom han nu är helt fokuserad på Dolphins’ Christmas Eve-match mot Dallas Cowboys. Han ropade till och med Micah Parsons och hur han “blindside” honom.

Tyreek Hill gör det personligt med Micah Parsons

I en spännande uppenbarelse på sin podcast, “It Needed To Be Said”, beskrev Tyreek Hill sina djärva avsikter för den kommande julaftonsmatchen mellan Miami Dolphins och Dallas Cowboys. All-Pro wide receiver retade att han har betydande planer i beredskap för Micah Parsons, och antydde att han skulle leverera en speciell “present” till den begåvade Cowboys linebacker.

Cheetah sa: “Jag vet att du (Parsons) har sett mitt lilla klipp där jag blockerade D-änden, jag är stor sådär, jag är utanför kanten sådär, så det är bäst att du tittar på din rygg. Det är bäst att du aktar dig för jag kommer att göra dig blind.” Nåväl, meddelandet togs väl emot av Micah Parsons, och han svarade: “Håll dig bara till geparden. Du vill inte ha något att göra med detta lejonarbete. Snälla håll dig borta från lejonet.”

Parsons fortsatte, “Du sa åtminstone att du är ett lejonbarn. För mig kommer du att bli en unge, bror.” Så fejden är påslagen från båda sidor nu. Det kommer att bli en intressant match-up att se på juldagen. Vad är dina tankar om detta? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär