Saturday, December 9, 2023
HemMLB"Bästa lågsäsong": När Rangers tar emot Shohei Ohtani Boost-fans firar tidigt, veckor...

“Bästa lågsäsong”: När Rangers tar emot Shohei Ohtani Boost-fans firar tidigt, veckor efter World Series History

Texas Rangers är på topp efter att ha vunnit World Series för första gången i historien. Med teamet som lyckats bryta sin decennier långa titeltorka, vill de nu skapa en dynasti. Lone Stars vill skapa mer historia genom att bli det första laget på 24 år att göra det otänkbara, särskilt efter att ha avsatt Houston Astros som de gjorde i oktober. Utan att lämna någon sten ovänd för detta ändamål, är Texas på jakt efter Shohei Ohtani.

Den största fria agenten inom baseboll är ute efter att skriva på ett massivt kontrakt och enligt rapporter är Rangers nära i loppet. Men vill Shotime komma till Texas?

Efter Fall Classic-historien kan Rangers teckna en generationstalang i Shohei Ohtani

Det är ett känt faktum att de flesta stora franchises är efter den japanska superstjärnan. Loppet är massivt med den största av lagen som stöter på huvudet för att få Shohei Ohtanis uppmärksamhet. Men det har aldrig varit klart vad som finns i tvåvägsfenomets sinne. Väl! det verkar som om åtminstone några av hans tankar har avslöjats för världen. Som Michael Bier twittrade efter ESPN:s Jeff Passan, är Ohtani intresserad av tre lag och Rangers är ett av dem.

De andra två lagen enligt Passan är Los Angeles Dodgers och Boston Red Sox. Nyheten spred sig som en löpeld och fick hela basebollfansen att bli vansinnig. Med Ohtanis fria byrå som samtalsämne, är hans gå till Rangers något som har fått de flesta fans att salivera. Som det ser ut kan vi titta på alla tre AL MVP-finalister som spelar i samma lag 2024.

Häpnadsväckande? Säkert! Medan Rangers redan har stora stjärnspelare som Corey Seager och Marcus Semien, skulle värvningen av Ohtani vara en enorm vattendelare för franchisen. Laget som för bara två år sedan hade förlorat mer än 100 matcher kommer att vara närmare än någonsin att faktiskt göra det otänkbara och framgångsrikt försvara sitt mästerskap.

Även om de kan behöva tömma sina fickor för en tvåvägsspelare som inte kommer att ställa upp 2024, verkar risken vara värd kostnaden för många. Vad säger fansen?

Frenesi på internet när fansen saliverar om utsikterna

Rangers fans var snabba med att reagera på denna nyhet. Utöver extatiska har de redan börjat drömma om den potentiella lineupen Texas kan ha.

Ett fan satte ord på hur otrolig den där slaguppställningen skulle vara.

Ett fan sa att om detta hände skulle det göra 2023 till den bästa lågsäsongen genom tiderna.

En annan har precis börjat be för att detta ska hända så snart som möjligt.

Rivalerande fans gick också med på festen men med en kommentar för att tömma spänningen.

Man spekulerar i om detta är hans Lebron James-ögonblick. NBA-stjärnan vann två mästerskap med Miami Heat.

Med spänning knappt dold i sömmarna, vart tar Ohtani äntligen vägen? Kommer Rangers att lyckas försvara sitt mästerskap 2024? Frågorna är oändliga men historien har bara börjat.

Se historien – Young Shohei Ohtanis resa till elitträff som bevisar att hans lilla ligatränare har fel

RELATED ARTICLES

Mest populär