Friday, December 8, 2023
HemSoccer"Bärs självklart igen" - Vansinnigt drama utspelar sig när Lionel Messis missade...

“Bärs självklart igen” – Vansinnigt drama utspelar sig när Lionel Messis missade straff inte påverkar Argentinas kvalifikationer och gör fansen till frenesi

Argentina har kvalificerat sig till knockout-stadiet i fotbolls-VM. De slog Polen i slutspelet i gruppspelet med mål av Alexis Mac Allister och Julian Alvarez. Argentina fick en straff i första halvan av matchen, men Lionel Messi missade den från plötsligt. Hans lagkamrater steg dock upp och knep vinsten för Argentina. Polen kvalificerade sig också till knockouten på grund av en bättre målskillnad än Mexiko.

Szczesny hade en otrolig första halvlek för Polen. Han räddade en vansinnig straff från Messi efter att ha fällt honom, vilket ledde till målspark. Argentina fortsatte dock med sin konsekventa press i den andra halvleken och kryssade förbi den europeiska sidan.

Medan Argentina vann matchen med 2-0 var Lionel Messis straffmissar bland de mest omtalade ämnena på sociala medier. Messi förbättrade sig dock efter missen och skapade några stora chanser i matchen. Argentinas resultat väckte reaktioner från flera fans på sociala medier.

Fansen reagerar på Argentinas vinst över Polen trots att Lionel Messi missade straff

Argentina fortsatte att sätta press på Polen, vars chanser till knockouts hängde i en tråd. Det slutade med en bekväm seger för Albicelestes. Fansen firade sin vinst på sociala medier, medan några sköt mot Messi för att ha missat straffen.

Så här reagerade fansen på att Argentina gick vidare till åttondelsfinal:

Messi bärs förstås igen

— Trey (@UTDTrey) 30 november 2022

Messi missade en straff men har fortfarande fler mål än Ronaldo 😂😂😂 pic.twitter.com/VI6PT76TUP

— Izz ☦🇦🇷 (@BoyWithThePhlex) 30 november 2022

Messi låter alltid sina lagkamrater bära honom. Skam pic.twitter.com/RWCN9TYaLi

— KALYJAY (@gyaigyimii) 30 november 2022

Messi efter att ha sett Saudiarabien botten i gruppenpic.twitter.com/CFkmkEKtlk

— Troll Football (@TrollFootball) 30 november 2022

GETEN avancerar

— ²³𝙻𝚎𝙱𝚛𝚘𝚗𝚌𝚑𝚒𝚝𝚒𝚜🏀☄️🌎💞 (@BronGotGame) 30 november 2022

Det är faktiskt pinsamt hur Messi alltid blir buren av sina lagkamrater men de försöker fortfarande smyga honom i getdebatten

— Balde (@senorbalde) 30 november 2022

Messis ledarskap är verkligen speciellt

— ❄️ (@knickskaiszn) 30 november 2022

Fantastisk prestation av Messi men hans straff Miss kommer att fånga rubrikerna

— 🗿 (@hahacryaboutit) 30 november 2022

Lionel Messi kommer nu att möta Australien i åttondelsfinalen i världscupen. Polen, som förlorade med 2-0 mot Argentina, har också kvalificerat sig för nästa steg i tävlingen. Mexiko vann även mot Saudiarabien i den andra grupp C-matchen. De lyckades jämna ut sig på poäng med Polen i grupptabellen. Det räckte dock inte för att de skulle kvalificera sig eftersom de hade en mindre målskillnad än den europeiska sidan.

Argentina vs Australien i åttondelsfinal

Australien kvalificerade sig till utslagningsstadiet i världscupen efter sin massiva seger över Danmark i sitt sista gruppspel. Frankrike, å andra sidan, förlorade sin sista gruppspelsmatch och låg på poäng med Australien. De titelförsvarade mästarna hade dock större målskillnad och toppade gruppen.

Frankrike kommer nu att möta Polen i sin åttondelsfinal. Polen fick en tråkig start på sin VM-kampanj efter oavgjort mot Mexiko. Men de studsade tillbaka med en vinst mot Saudiarabien. Men Frankrike mot Polen kommer att bli en intressant match.

Vem stöder du för att vinna VM den här gången? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär