Saturday, December 9, 2023
HemeSportsBarnens Halloween förvandlas till en saga när MrBeast ger bort ett hus...

Barnens Halloween förvandlas till en saga när MrBeast ger bort ett hus för trick or treat

MrBeasts Halloween i år blev extra speciellt. I år gjorde MrBeast något verkligt överraskande för barnen som knackade på hans dörr och bad om trick or treat. Även om dessa barn kanske bara hade förväntat sig några fina godisar från Beast, fick de något större än så.

Nu såg MrBeast-fans att deras favoritstreamer gav bort en bil till ett värde av $30 000 till ett barn, som klädde ut sig till Mario och knackade på hans dörr för att få lite godsaker. Det är dock inte det enda ögonblicket då MrBeast gjorde någons Halloween till en omhuldande. Vill du veta hur?

MrBeast stal fansens hjärtan med ännu en bedårande Halloween-gest

MrBeasts fans vet väl att denna berömda streamer har ett enormt hjärta som säkert slår för människor. Tidigare gav Beast otroliga saker till slumpmässiga människor, som inte ens kände honom. Nu är den här stjärnstreamern tillbaka med ännu ett Halloween-stunt, men det här är säkert tillräckligt för att ge fansen ett “aww”-ögonblick. Nyligen lade en av hans fans upp ett klipp på sin X-profil (tidigare Twitter). I det här klippet såg fansen återigen Beast göra något fantastiskt igen. I början berättar MrfBeast för sina tittare att nästa barn som knackar på hans dörr för Halloweens trick or treat kommer att få en nyckel till huset han sköt från. Strax efter det knackar ett barn utklädd till en ko på hans dörr och MrBeast tappar husets nyckel i sin pumpa. Vilken vacker överraskning, eller hur?

Nu gjorde den här gesten inte bara ungen superglad utan hans föräldrar fick nästan tårar när han såg en så hjärtvärmande handling av MrBeast. Barnets pappa visade till och med sin tacksamhet genom att krama superstjärnan för denna generösa handling.

“Han har YouTube-algoritmen planterad i sin hjärna” – MrBeast-fans spekulerar var YouTubern som tjänar $82 miljoner kommer att vara om några år

MrBeast gav inte bara bort huset utan såg till att lägga till några fler presenter till familjen. Vilket vackert sätt att fira Halloween på?

RELATED ARTICLES

Mest populär